To je to što me zanima!

"Drago mi je što smo izvuki Mourinhov klub"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Menadžer nogometaša Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson objasnio je kako on vidi dvoboj protiv Intera u osmini finala Lige prvaka
Vidi originalni članak

Dvoboj Manchestera i Intera svakako spada među najjače u osmini finala najprestižnijeg nogometnog klupskog natjecanja, što zbog veličine obiju klubova i igrača koji u njima igraju, što zbog karizmatičnih trenera koji ih vode. Za vrijeme dok je vodio Chelsea, Jose Mourinho, današnji trener Intera imao je više uspjeha od Fergusona i odveo je svoju momčad u tri sezone do dva prvenstvena naslova, a na kormilu Porta 2004. godine eliminirao je United na putu do finala i kasnije osvojio titulu.
- Bit će zanimljivo opet se suprotstaviti Joseu. On je osoba jakog karaktera i uvijek sam se snjim dobro slagao. Izbacio nas je iz natjecanja kada je bio u Portu i zato se nadam da će ovoga puta sreća biti na našoj strani – rekao je Ferguson.
- Igrali smo već protiv većine Interovih igrača tijekom godina, a susreli smo se s njima i u prijateljskoj utakmici prošle godine. Znamo sve o njima i zato se nadam da ćemo izvući dobar rezultat kod njih kao podlogu za uzvrat na Old Traffordu.
- Igranje protiv jakih momčadi uvijek od igrača izvlači ono najbolje i to smo pokazali protiv Barcelone prošle godine. Tada smo znali da je najvažnije u oba susreta zadržati koncentraciju na maksimumu i to smo i uspjeli.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • miki4321 19.12.2008.

    Ja mislim da će manchester proći intera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare