To je to što me zanima!

Dragu Gabrića probudili su iz inducirane kome, otvorio je oči

Gabrić se nakratko probudio, a kraj njega su bili otac Tonči i sestra. Drago je navodno otvorio oči i primio sestru za ruku! Još je ošamućen zbog brojnih lijekova
Vidi originalni članak

Drago Gabrić skinut je s respiratora i počeo je reagirati na podražaje. Najvažnije je ipak da Gabrić od petka ujutro samostalno diše, bez pomoći aparata. Liječnik Hrvatske nogometne reprezentacije Jurica Rakić rekao je kako će proći još nekoliko dana dok Gabrić potpuno ne dođe k svijesti.

- Potrebno je još neko vrijeme kako bi se lijekovi pod kojima je bio potpuno izlučili iz tijela. Paralelno s tim on će sve više dolaziti k svijesti i bit će omogućen normalan kontakt s njim - rekao je Rakić.

Prema neslužbenim informacijama liječnici u splitskoj bolnici sve su optimističniji, iako nitko od njih ne želi žuriti s prognozama. Pred Jedinicom intenzivnog liječenja danonoćno dežuraju Dragini prijatelji i rodbina. Bivša misica Katarina Banić sretna je što se Drago opravlja:

- Kad sam ga prvi put posjetila bio je u nesvijesti. Bilo mi ga je teško vidjeti takvog, dugo se znamo i dobri smo prijatelji. Molila sam se za njega, drago mi je da sve ide na bolje, rekla je Katarina Banić.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • hebi-stase-u- 27.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • IP95 27.05.2011.

    Hvalin te Bože da se konacno "spoje" Dalmacija i Zagreb.Pa svi smo mi ljudi.Hrvati !!!! Nema razlike i mrznje ! Da se 91' nismo svi skupili nebi bili di smo sad..evo stih jedne pisme: iz povijesti nase slave i ove ne bas davne,sve smo sto nam je vrijedno stekli zajedno ! evo i za Dragu: Hajdučko srce junački tuče !!!!!!!

  • amer27 27.05.2011.

    ljudi kontam da će se onaj njegov pajdo suvozač što je izvalio onu GLUPOST STOLJEĆA da su vozili 80 na sat se sakriti sada nakon ovoga kao i onaj majmun što je predviđao smak svijeta dva puta pa nestao nakon drugog prosera !!! a sto se tice ovog, mogao je naletiti na majku i troje djece koji zaista i jesu vozili 80 i ubiti ih sve...stoga čemu toliko žaljenje ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare