To je to što me zanima!

Drama Brazilca: Išao u bolnicu zbog glavobolje, a otkrili tumor

Veliki brazilski pilot Formule 1 Rubens Barrichello u emotivnom intervjuu za brazilski Globo otkrio je razlog dužeg boravka u bolnici. Brazilcu je pregledom u siječnju otkriven tumor
Vidi originalni članak

Probudio sam se jednog jutra, krenuo se tuširati i odjednom u glavi osjetio snažnu, oštru bol, rekao je Rubens Barrichello (45) u emotivnom intervjuu za brazilski Globo.

Brazilska legenda Formule 1 u siječnju ove godine iznenada je završila u bolnici. Kako je sam još u veljači objasnio osjetio je oštru bol u glavi, no tada nije išao u detalje objašnjavajući s kakvom se bolesti bori. No sada u razgovoru za brazilsku medijsku kuću opisao kakvu je točno dramu proživljavao posljednjih mjeseci.

- Imao sam osjećaj da će mi glava eksplodirati, pao sam na pod i tek nakon nekoliko minuta uspio sam pozvati suprugu Silvanu i zamoliti je da mi pomogne. Odmah sam shvatio da imam ozbiljan problem. Bila je to neizdrživa bol, a moj prijatelj liječnik odmah je znao da je situacija prilično ozbiljna - priča Barrichello te nastavlja:

- Osjećam da je čudo što sam uopće živ. Doktori su mi rekli da se samo 14 posto ljudi koji imaju ovu vrstu tumora potpuno oporavi.

Rubens je početkom godine ozbiljno zabrinuo svoje obožavatelje koji su primijetili da je tih dana bio neaktivan na društvenim mrežama. Odlučio im se javiti videom iz bolnice u kojem je šturo rekao zašto ga nije bilo.

- Dugo nisam objavio status ili fotografiju pa evo me da vam se javim. Imao sam mali problem s venom, no sada je sve u redu, dobro se osjećam. Još moram obaviti neke pretrage, ali iskreno vam kažem, osjećam se super, a poteškoće u životu uče nas kako biti bolji čovjek i napredovati - rekao je u videima koje je pregledalo oko 300.000 ljudi.

 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • gladijator 19.04.2018.

    Koji naslov kakvo novinarstvo, otišao u bolnicu zbog glavobolje, a našli mu tumor. Pa kako bi inače trebalo? Tko dolazi u bolnicu zdrav da vidi dali ima tumor?

  • 19.04.2018.

    Rubi legendo odrasta sam gledajuci tebi i Michaela i da znas da nikad nisi kreditiran dovoljno za svoja priznanja u formuli 1. Vozio si u timu s najboljim vozacem svih vremena i iskreno mi je zao vidjeti kakav je status jedne generacije dvoje vozaca u Ferrariju koja je prominila zivote mnogih ljudi, pa i mene osobno. To je bila Formula 1 koju sam ja volio i gledao. Sve ono dobro u tom sportu se je dogodilo za vrimena tebe i Michaela. Meni je stvarno tuzno vidjeti kako se sudbina poigrala s vama. Vozilo ste priko 300 km/h, a na kraju krajeva nisu vas kostale te silne jurnjave vec nesto sasvim trece. Ali sto se tu moze, to je valjda zivot i sudbina koja ce kad tad i nas druge zadesit. Neke na ovaj, druge na ovaj nacin. Vazno je da ozdravis, a sve drugo ce valjda doc na svoje. Pozdrav i sve najbolje !!!

  • mrTrobec 19.04.2018.

    Uđeš zdrav a izađeš bolestan

Komentiraj...
Vidi sve komentare