To je to što me zanima!

Drama na Anfieldu: VAR u 92. uzeo gol Newcastleu, ali oni su ga opet zabili par minuta poslije

Liverpool je poveo već u trećoj minuti, no ostatak utakmice nije im baš pošao za rukom. U 92. su primili gol, no VAR je otkrio kako je Wilson igrao rukom, a onda je tek stigao hladan tuš za 'redse'
Vidi originalni članak

U prvom subotnjem dvoboju 33. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool i Newcastle United su na Anfieldu igrali 1-1 (1-0).

Poveo je Liverpool u samom otvaranju utakmice golom Salaha (3), no još uvijek aktualni prvak Engleske potom je promašio sijaset prilika kojima bi vjerojatno riješio pitanje pobjednika, a kazna je stigla u sudačkoj nadoknadi.

Izgledalo je kako je Newcastle poravnao u drugoj minuti nadoknade kada je Wilson iz drugog pokušaja uspio poslati loptu u mrežu iza Allisona, no suci su pregledom snimke ustanovili kako je nakon Allisonove inicijalne obrane lopta pogodila Wilsona u ruku te su poništili pogodak.

No, to nije bila dovoljna opomena za Liverpool koji je ostao bez dva važna boda u borbi za plasman u Ligu prvaka u petoj minuti nadoknade kada je mrežu iza Allisona zatresao Willock (90+5).

Liverpool je sada šesti na ljestvici sa 54 boda, jednim manje od četvrtog Chelseaja i petog West Ham Uniteda koji će igrati međusobno kasnije u subotu, a jednim više od sedmog Tottenhama. Newcastle je 15. sa 36 bodova, devet više od 18. Fulhama koji se nalazi u zoni ispadanja.  

Idi na 24sata

Komentari 28

  • City4Life 24.04.2021.

    Hahahahahahah

  • obama terorist 24.04.2021.

    Koja kradja sudca,do kada ce korumpirana uefa ovo radit?

  • čovik-s-juga 24.04.2021.

    Kad primiš dva gola u zadnje dvije minute ne zaslužuješ ni bod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare