To je to što me zanima!

Drama na oproštaju: Saudijci dobili Egipat u zadnjoj sekundi

Egipćani su poveli golom Salaha (22'), za Saudijce je izjednačio Salman al Faraj iz penala u sedmoj minuti nadoknade prvog dijela. Salem al Dawsary pogodio je za pobjedu Saudijske Arabije u 95. minuti
Vidi originalni članak

Saudijska Arabija pobijedila je Egipat u Volgogradu u zadnjem kolu skupine A 2-1 golom u zadnjim sekundama.

Saudi Arabia - Egypt Rezultati uživo

Egipćani su poveli golom njihove najveće zvijezde Mohameda Salaha (22'), a za Saudijce je izjednačio Salman al Faraj iz penala u sedmoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena.

Saudijci su u 40. minuti imali još jedan kazneni udarac, ali je šut Fareda Al Mutawalleda zaustavio egipatski golman Essam El Haddary koji je na ovoj utakmici s 45 godina, pet mjeseci i 10 dana postao najstariji igrač koji je ikad nastupio na svjetskim prvenstvima. 

EGIPATSKI REKORDER Faraon i on dva vršnjaka: Brani s 45 godina, skinuo je penal...

U petoj minuti sudačke nadoknade Salem al Dawsary iz voleja donosi pobjedu Saudijcima. 

Urugvaj je u ovoj skupini razbio Rusiju 3-0 i potvrdio prvo mjesto. Rusija ide dalje sa šest bodova, Egipat i Saudijska Arabija nisu imali šanse za prolazak uoči zadnjeg kola.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 1955 25.06.2018.

    Hebote,ovi pasu travu ! Ovo je još neviđeno na SP.

  • Xyster 25.06.2018.

    Ništa neočekivano, Arabija je i protiv Rusije pokazala da žele igrati nogomet i da imaju nekakve akcije. Nemaju kvalitetu i zbog toga si bili razbijeni, ali barem su pokušali igrati. Egipat je pokazao samo antinogomet, stoga me ovaj rezultat ne čudi. Azijske reprezentacije osvojili puno više bodova nego im se predviđalo.

  • james11 25.06.2018.

    Gdje je ekipa koja govori da Sudijska Arabija i ostale zemlje ne zasluzuju igrat na SP nego samo ekipe iz Europe i Juzne Amerike?

Komentiraj...
Vidi sve komentare