To je to što me zanima!

Drama na Rujevici: Uoči susreta s Lokomotivom Rijekin ekonom imao srčani udar, oživljavali ga

Rijekinom ekonomu Denisu Miškulinu naglo je pozlilo dok je s igrao hakl uoči subotnje utakmice s Lokomotivom. Pretrpio je srčani udar, srušio se, a spasili su ga fizioterapeuti i članovi stožera
Vidi originalni članak

Prava drama odvila se u subotu predvečer uoči utakmice Rijeke i Lokomotive na Rujevici. 

Rijekinom klupskom ekonomu Denisu Miškulinu naglo je pozlilo dok je s ostalim članovima kluba igrao hakl uoči utakmice. Pretrpio je srčani udar, srušio se, a prvo su mu u pomoć priskočili fizioterapeuti i članovi stručnog stožera te ga spasili. Potom je on prebačen u KBC, a dr. Dangubić otkrio nam je kako se Miškulin trenutačno nalazi na koronarnom odjelu te će se u ponedjeljak odlučiti hoće li on biti podvrgnut operativnom zahvatu:

POGLEDAJTE VIDEO: Denis Miškulin, klupski ekonom 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

– Uoči Rijekine utakmice na Rujevici se odigrala jedna važna, životna utakmica u kojoj je Miškulin doživio srčani zastoj i prava je sreća da se to dogodilo u prisustvu naših fizioterapeuta i nekih članova stručnog stožera koji su vrlo spretno i promptno reagirali na licu mjesta i započeli odmah s mjerama reanimacije. Uspjelo se uz pomoć onih osnovnih metoda oživljavanja, masažom srca i umjetnom ventilacijom vratiti ga u život, ali naravno, u svemu tome je vrlo važna stvar da su na dispoziciji imali naš klupski automatski vanjski defibrilator - rekao nam je Dangubić.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • LUKACRI 19.04.2021.

    brz oporavak, sretno

  • problematik 18.04.2021.

    Brz oporavak legendo želim!!!

  • RI051_1 18.04.2021.

    Doktor koji se ne skriva iza izmišljenog imena, a k tome je i veliki čovjek

Komentiraj...
Vidi sve komentare