To je to što me zanima!

Drama na Šubićevcu: Igrač se srušio, spasio ga fizioterapeut

Mladi igrač Šibenika stajao je u 'živom zidu'. Lopta ga je pogodila u prsa nakon čega se srušio. Prevezli su ga u bolnicu, ali isti dan stigle su dobre vijesti, sve je u redu s njim.
Vidi originalni članak

U srijedu poslijepodne na pomoćnom terenu Šubićevca igrali su Šibenik II i Janjevo. Pred kraj utakmice gosti su imali slobodnjak, igrač Janjeva je pucao i loptom u prsa pogodio 17-godišnjeg igrača Šibenika Domagoja Galešića koji je pao u nesvijest.

Svi su se sjetili nedavne situacije iz Slavonskog Broda kad je igrač Marsonije Bruno Boban preminuo na terenu, također nakon što ga je lopta pogodila u prsa. 

Na sreću, mladi igrač Šibenika je dobro. Fizioterapuet Ivan Petrušić reagirao je brzo i pružio mu prvu pomoć, spriječivši ga da ne proguta jezik, piše Šibenski portal.

Na Šubićevac su stigla i kola Hitne pomoći. Nakon nekoliko sati iz bolnice su stigle dobre vijesti, Galešić se probudio i već je navečer pušten kući. 
 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Lana7542 29.03.2018.

    Dobro kaj sad svaki dan po jedan, pa dosta vas je vise

  • tebreks 29.03.2018.

    Fizioterapeut je legenda...spasio čovjeka u autobusu od gušenja, redovno donira krv i sad ovo...a još mi je i šogor😆

  • nacionalni interes 29.03.2018.

    Sve više je vlage u zraku i zrak je sve zagađeniji, a to je pogubno za one koji trče i skaču. Pogotovo za one koji još usto koriste i razne kemikalije za brzinu, snagu i izdržljivost. Srce to sve teže podnosi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare