To je to što me zanima!

Drama nakon derbija: Conte se skoro potukao s Tuchelom pa se sukobio i s Mateom Kovačićem!

Nakon što je dobio crveni karton zbog naguravanja s Tuchelom, Conte se na putu do svlačionice stigao verbalno sukobiti i s hrvatskim reprezentativcem
Vidi originalni članak

Visoke tenzije i drama u završnici obilježili su londonski derbi između Chelseaja i Tottenhama koji je na kraju završio remijem (2-2).

Frcale su iskre na sve strane, svako malo bile su gužve na terenu zbog prljavih prekršaja, a na kraju su se treneri Chelseaja i Tottenhama skoro potukli. 

Čarke su trajale cijeli susret, stalno su se nešto raspravljali, a sve je eruptiralo u 68. minuti kada je Hojbjerg izjednačio na 1-1. Prethodno je Chelsea poveo preko Koulibalyja. Temperamentni Conte je burno proslavio gol trčeći prema klupi Chelseaja pa se unosio u lice Thomasu Tuchelu koji je tražio prekršaj. Sudac ih je smirio žutim kartonima, ali ne zadugo. 

Chelsea se vratio u vodstvo preko Jamesa u 77. minuti. Domaćini su dominirali, imali sve u svojim rukama, a kada se činilo da će i slaviti, ukazao se Ivan Perišić koji je ušao desetak minuta ranije. U 96. minuti uzeo je loptu, sjajno ubacio iz kornera i u trepavicu pogodio Kanea koji je zabio za 2-2 i ludilo među navijačima Spursa.

A poludio je i Conte od sreće. Počeo se derati, skakati, vikati, a onda je ušao u novi obračun s Tuchelom. Prvo su se rukovali radi reda, Talijan ga nije htio pogledati u oči, na što je Nijemac poludio i nije mu htio pustiti ruku. I onda je krenulo verbalno prepucavanje. Zamalo su se sukobili, ali pravovremeno su među njih uletjeli članovi stručnog stožera i igrači koji su ih razdvojili.

Kada se činilo da se konačno sve primirilo, kontroverzni Talijan opet je izgubio živce. Nema s kime se nije posvađao večeras. Kako piše Daily Mail, na putu do svlačionice Conte se ovaj put verbalno sukobio s Mateom Kovačićem! Hrvat je zbog ozljede utakmicu gledao s klupe. 

Navodno je nešto dobacio hrvatskom nogometašu koji nije ostao dužan. Vrištao je na njega i njegove pomoćnike koji su također imali nešto za reći. I opet su morali reagirati kako bi poludjelog Contea primirili i odveli u svlačionicu.

Na sukobe s Kovačićem i Tuchelom, Conte je odgovorio:

- To nije važno. Takve stvari se događaju kada je strast velika na obje strane. Proslava pogodaka je jasno pokazala što je utakmica značila momčadima, a možda i trenerima

POSLUŠAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU:

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Ororo 15.08.2022.

    imam dojavu da su se u tunelu porjeckali Conte i Kova. Kakve vijesti

  • GeneralPraljakUskoplje 15.08.2022.

    Ide mi na živce Conte … dovedeš jednog perisica pa ga ne staviš u prvi sastav . Sramota

  • sigurnost boljun 15.08.2022.

    Čarke???

Komentiraj...
Vidi sve komentare