To je to što me zanima!

Drama u Beogradu: Srpskog su igrača provozali u prtljažniku?

Medijima je prostrujala vijest da je mladi srpski nogometaš Aleksa Terzić, inače igrač Fiorentine, zamalo otet u beogradskoj noći, ali klub otkriva da je u pitanju bila krađa Terzićevog BMW-a
Vidi originalni članak

Mladi srpski nogometaš i lijevi branič Fiorentine Aleksa Terzić (20) proživio je teške šokove u beogradskoj noći po povratku iz Niša u kojem je igrao za mladu reprezentaciju svoje zemlje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Terzić je oko tri sata iza ponoći morao bježati iz svog BMW-a u koji su udarili lopovi u Audiju. Kriminalci su potom ukrali Terzićev auto, ali su brzo i uhvaćeni, a Beogradom je krenula vijest kako je Terzić zamalo postao žrtva otmice, da je jedva spasio živu glavu bijegom iz prtljažnika, ali to je demantirano na Fiorentininoj web stranici.

Terzić je u Firenzu preselio prošlog ljeta kada je Fiorentina na 'Marakanu' za njega platila milijun i pol eura. Zasad je za momčad čijom igrom ravna naš sjajni veznjak Milan Badelj (30) odigrao samo jednu utakmicu, u Kupu protiv Monze.

Inače, za Crvenu zvezdu debitirao je već kao 18-godišnjak, a u nogometnu školu najvećeg srpskog kluba došao je kao 11-godišnjak iz nižerazrednog Mladenovca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 20.11.2019.

    Nema zezancije u BG 😁😂

  • domagoj264 20.11.2019.

    Kad su se kod nas vozali po gepeku . Vidi se da Srbi zaostaju za nama svjetlosnu godinu.

  • papilon100 20.11.2019.

    Koga to zanima sto se dogada preko Drine u zemlji cetnika i genocidnih ubica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare