To je to što me zanima!

Drama u eteru: Lijepa brazilska odbojkašica pala u nesvijest...

Carvalho je razgovarala s novinarkom, a onda je u jednom trenutku rekla kako se ne osjeća dobro i nekoliko sekundi kasnije je izgubila svijest. Reporterka koja je razgovarala s njom uspjela ju je uhvatiti
Vidi originalni članak

Bivša brazilska odbojkašica i zlatna s Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, Jaqueline Carvalho onesvijestila se tijekom intervjua.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ona se od reprezentativne odbojkaške karijere oprostila prošle godine, odlučila je nastaviti klupsku karijeru, ali od odlaska iz reprezentacije još uvijek nije zaigrala. Pozlilo joj je tijekom utakmice finalne serije brazilskog prvenstva na kojoj je igrao njezin suprug Murilo Endres.

Carvalho je razgovarala s novinarkom, a onda je u jednom trenutku rekla kako se ne osjeća dobro i nekoliko sekundi kasnije je izgubila svijest. Reporterka koja je razgovarala s njom uspjela ju je uhvatiti, a u pomoć su pritrčali i liječnici koji su bili u blizini. 

Nekoliko minuta je ležala pokraj terena, a utakmica je bila prekinuta. Jedan od klupskih liječnika, Sérgio Xavier, rekao je da je Jaqueline pao tlak zbog previsoke vrućine u dvorani. Prije kraja utakmice je prebačena u bolnicu, ali je ubrzo puštena kući.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • ErickBlack 24.04.2019.

    Brazil <3

  • 24.04.2019.

    dođe loše za sekundu možda niski tlak....

  • antikomunist70 24.04.2019.

    Brsle😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare