To je to što me zanima!

Drama u gradskom derbiju: De Jong spasio Barcu u 96. minuti

Barcelona je povela, Espanyol je potom okrenuo rezultat i činilo se kako će ostvariti prvu ligašku pobjedu protiv gradskog suparnika nakon 13 godina. No, onda je bljesnuo Adama Traore i poslužio De Jonga
Vidi originalni članak

U derbiju 24. kola La Lige Espanyol i Barcelona su odigrali 2-2 nakon što je Barca izjednačila u šestoj minuti nadoknade.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Barcelona je povela, Espanyol je potom okrenuo rezultat i činilo se kako će ostvariti prvu ligašku pobjedu protiv gradskog suparnika nakon 13 godina. Posljednji put Espanyol je u prvenstvu dobio Barcelonu 21. veljače 2009. rezultatom 2-1. Nakon toga Barca je dobila 18 susreta, a pet utakmica je završilo bez pobjednika.

I ovoga puta je Espanyol imao 2-1 i činilo se kako će crna serija okončati, no gol Luuka de Jonga u šestoj minuti nadoknade spasio je Barcelonu poraza.

"Blaugrana" je povela već u drugoj minuti golom Pedrija, no u 40. minuti je sjajnim golom s ruba kaznenog prostora izjednačio Sergi Darder.

U 56. minuti Gabi je doveo goste u novu prednost, no pogodak je naknadno poništen nakon video pregleda zbog zaleđa. Međutim, pogodak Raula de Tomasa u 64. minuti za vodstvo Espanyola je bio regularan. Darder je uputio sjajnu  dugačku loptu, Eric Garcia se loše postavio, što je iskoristio De Tomas prsima je primio i pogodio za 2-1.

U sudačkoj nadoknadi obje su momčadi ostale s igračem manje. Zbog naguravanja su domaći veznjak Nicolas Melamed i Barcelonin branič Gerard Pique dobili žute kartone, a kako su im to bili drugi morali su ranije napustiti teren.

Kada se već činilo kako će Espanyol izdržati, Adama Traore je u šestoj minuti nadoknade ubacio, a De Jong sjajno glavom pogodio za 2-2.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Palmanova 14.02.2022.

    kakav gad je Pique.provocira a onda stalno place sucu

  • MaliCrniOdIvanaSam 14.02.2022.

    Al ne mogu smisliti ovaj prgavi Espanyol. Realova podruznica u Kataloniji. Ne znam kad smo zadnji put protiv njih igrali da nije bila neka ozljeda. Obrana kriminalna, ne znam zasto je Xavi ubacio Garciu koji nije igrao jako dugo, bar da je Minguezu ubacio. Gavi i Pedri, koje su to klase od igraca, cesto se cuje ono novi Xavi novi Iniesta, ali Pedri je Xavi, Gavi je Iniesta, kakve igracine majko mila. Adama jos jednom odlican, imao sam osjecaj da ce u Spanjolskoj eksplodirati jer nema puno snaznijih igraca od njega a jos je i brz kao munja. Najvise me brine ta obrana. Trebalo bi pokusati s Umtitijem, bar na par utakmica, pogotovo nakon onog smanjenja place, zasluzuje to decko.

  • CFO 14.02.2022.

    kakva barca

Komentiraj...
Vidi sve komentare