To je to što me zanima!

Drama u Koprivnici: Saračeviću pozlilo nakon velike pobjede, hitno je prevezen u bolnicu!

Podravka je pobijedila Lokomotivu u najvećem derbiju hrvatskog ženskog rukometa, a nedugo nakon utakmice Zlatku Saračeviću je pozlilo te je prevezen u bolnicu...
Vidi originalni članak

U najvećem derbiju hrvatskog ženskog rukometa Podravka Vegeta je u Koprivnici pobijedila Lokomotivu s 32-29 i napravila veliki korak prema novom naslovu prvakinja, ali nakon susreta trener Podravke Zlatko Saračević (59) je prošao kroz pravu dramu.

Saračević je dao izjavu za medije, a na putu kući pozlilo mu je te ga je hitna pomoć prevezla u bolnicu. I dalje nije poznato o čemu je riječ, a posljednje informacije, kojima raspolažu Sportske novosti, govore o osnovanoj sumnji na srčani udar. Nažalost, nedugo poslije je preminuo.

POGLEDAJTE VIDEO: Preminuo Zlatko Saračević

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Saračević se nije dobro osjećao nakon utakmice, a pozlilo mu je po izlasku iz dvorane, piše Podravski list.

Na njegovu sreću, u blizini je bila trenerica vratarki Podravke Barbara Stančin koja je pozvala hitnu pomoć. Dvorana se nalazi jako blizu pa je hitna pomoć stigla brzo, a legendarni hrvatski rukometaš je prebačen na Hitni bolnički odjel koprivničke bolnice 'Dr. Tomislav Bardek' 

Prije nego što je prevezen u bolnicu, Saračević je bio presretan pobjedom svoje momčadi koja je došla na korak od naslova.

- Čestitam curama što su izdržale sve ovo. Moram priznati da je pritisak bio nenormalan. Bilo je najvažnije smiriti cure jer smo s jedne strane bili u teškoj situaciji što se tiče Lige prvakinja i ti porazi su djelovali. Bio je to pravi derbi, Lokomotiva je prava ekipa u kojoj igra sedam osvajačica brončane medalje i šteta što nije bilo publike da vidi jedan super-kvalitetan meč. Na kraju su odlučili naša širina i kvaliteta koju još uvijek imamo - kazao je Saračević.

Na klupu Podravke stigao je 2018. godine, a Podravka je nedavno najavila njegov odlazak na kraju sezone kada će ga zamijeniti Neven Hrupec. 

Prije toga je vodio Zagreb, Zamet te je bio asistent u hrvatskoj reprezentaciji, a kao igrač bio je poznat kao fantastičan desni vanjski s razornom ljevicom. Uostalom, bio je član reprezentacije koja je 1996. godine u Atlanti senzacionalno osvojila olimpijsko zlato pod vodstvo izbornika Velimira Kljaića.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • stkike 21.02.2021.

    Šta je ovo došlo,RIP!

  • isoc 21.02.2021.

    dok tri dana oplakujete Balasevica i vec ste nabrojili sve ruze na njegovom grobu kroz 50 clanaka, kasnite sa informacijom da je Saracevic preminuo..

  • istra liberale 21.02.2021.

    Rip

Komentiraj...
Vidi sve komentare