To je to što me zanima!

Drama u kući zvijezde Spursa: 'Provalnici su ušli s mačetama'

Četiri naoružana lopova provalila su u kuću nešto prije 20 sati u utorak, a u kojoj su bila njegova supruga Sophie de Vries i dvoje djece, sin i kći. Nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Dok je sa suigračima ispitivao travnjak, a Tottenham potom ispadao iz Lige prvaka u Leipzigu, u domu Jana Vertoghnena u Londonu odvijala se prava drama.

Pljačka, točnije. Četiri naoružana lopova provalila su u njegovu kuću nešto prije 20 sati u utorak, a u kojoj su bila njegova supruga Sophie de Vries i dvoje djece, sin i kći.

OSMINA FINALA LP Povijesni trenutak za Leipzig: Preko Spursa do četvrtfinala

- Nosili su oružje, uključujući noževe i mačete te tražili novac te nakit i ostale vrijedne stvari - otkrio je iz prve ruke izvor blizak klubu.

Isprepadana Vertonghenova žena otkrila je naoružanim provalnicima sve što su zahtijevali, a uspjeli su pobjeći prije nego je stigla policija.

- Nitko nije ozlijeđen. Policija i dalje ispituje slučaj.

Vertonghen je samo jedan u nizu nogometaša na Otoku u čiji je dom provaljeno. Prošlog prosinca istu je sudbinu doživio Mamadou Sakho, kojemu su ukradene stvari u vrijednosti pola milijuna funti, dok je lanjske veljače, dok je igrao protiv Bayerna, opljačkan i dom Sadija Manea.

Lopovi sve gledaju, sve planiraju...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 15.03.2020.

    Pa jel bilo malo mače ili veliko????

  • theshitdisturber 15.03.2020.

    do jučer su s tim mačetama rokali šečernu trstiku negdje južno..

  • garafulin 15.03.2020.

    Opet visoko obrazovani doseljenici pomažu domicijelnom stanovništvu oko kućnih poslova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare