To je to što me zanima!

Drama u Riju: Perković tek u zadnjem hicu izborila finale!

Hrvatska bacačica diska Sandra Perković je nakon dva neispravna hica ipak uspjela izboriti finale. Ona je u zadnjoj seriji bacila dalekih 64,81 metara čime je u finale ušla s prvim rezultatom kvalifikacija
Vidi originalni članak

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković (26) odradila je kvalifikacije za sutrašnje finale u bacanju diska na Olimpijskim igrama i uspješno se plasirala u završnicu natjecanja. Sandra je, nakon dramatičnih kvalifikacija, tek u zadnjoj seriji bacila 64,81 metara i ušla u finale.

Perković je 11. po redu ušla u krug, ali hitac je završio u mreži. Padala je kiša i krug je bio mokar stoga su sve diskašice imale problema u prvoj seriji. Niti jedna nije prebacila normu nakon prvog pokušaja, a natjecanje je, zatim, bilo prekinuto zbog jakog pljuska.

Djevojke su se na bacalište vratile 25 minuta kasnije, ali ni nakon druge serije Perković nije imala finale. Drugi hitac je letio daleko, čak i preko norme, no izletio je van segmenta. Stvari su konačno bile riješene u zadnjem pokušaju kada je Sandra pokazala karakter i koncentraciju te poslala disk na dalekih 64,81 metara. Najbolja svjetska diskašica je na kraju u finale ušla s najboljim rezultatom kvalifikacija.

Norma za finale bacanja diska bila je 62 metra, a na rasporedu je danas od 16:20 sati. Prijenos ćete moći pratiti na HRT 2.

Idi na 24sata

Komentari 148

  • žučo1965 16.08.2016.

    Brvo Sandra,neslusaj ove sto te kude svima nam je bilo du obro u jugi svi islina more radili gradili radnik bio zasticen a gdje smo sad,opljackani bez posla mladi bjeze.Zao mi je samo sto su piginuli tolki ljudi i to poginuli za lopove Hrvatske koji nas i dalje bogate i iskoristavaju radnika eto zbog toga zalim jer niko ne stiti radnika.Sandra ajde po svoje zlato.

  • Zuba007 16.08.2016.

    Možda je sirota to rekla aproksimativno, ne treba ju špotati, Sandra samo naprijed u nove pobjede!!

  • TinSoc 16.08.2016.

    Ostavi se Jugoslavije i bacaj što dalje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare