To je to što me zanima!

Drama u Veroni: Jurićevi dečki u deset minuta okrenuli Juve

Cijelu utakmciu parirala je Jurićeva momčad Juventusu, no činilo se kako će ipak pokleknuti. A onda su se ukazali Borini i Pazzini, preokrenuli susret, a Verona je slavila 2-1
Vidi originalni članak

Apsolutno nezaustavljivi. To su dvije riječi kojima možemo opisati momčad hrvatskog trenera Ivana Jurića.

Verona je u 23. kolu dočekivala moćni Juventus, a u to kolo ušla je s čak sedam utakmica bez poraza. Tri pobjede, četiri remija, no nijedan baš veliki skalp poput 'stare dame'. Sve dosad! 

Parirala je Verona moćnom protivniku cijelu utakmicu, no Cristiano Ronaldo je u 65. minuti zabio za vodstvo. A onda - potpuno neočekivan, sulud preokret! U 76. minuti Borini je iskoristio rupu u obrani, sjurio se s lijeve strane i izjednačio. 

U 85. minuti Juventus je dotučen - svojim oružjem. Pazzini je zabio penal za konačnih 2-1.

Juventus je i dalje prvi s tek tri boda prednosti u odnosu na Inter, a Verona je ovom pobjedom prestigla redom Milan, Parmu, Cagliari i Bolognu te je sada šestoplasirana momčad talijanskog prvenstva.

 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • škver 09.02.2020.

    Ivan što stariji ,to zgodniji.

  • LUBART 09.02.2020.

    Nedavno se pročula vijest da CR7 nije želio Mandžu ni na klupi, dakle, meštar se pita... a Mario je čovjek koji ne voli pizdekane, pa ako je to i naj bolji igrač na svijetu... Mario je baja, fajter.... daje zadnju kap krvi, bori se... a ovaj mlatimudan CR7, čeka sve na gotovo, kad se on sletio sa centra predriblao bar dvojicu i zabio gol, pa nepamtim.... samo daj Ronaldu na tacnu... da tako igra Mesi i još onako mali, pa nikad ništa nebi napravio...

  • 09.02.2020.

    Ajmo Lazio... sad ili nikad

Komentiraj...
Vidi sve komentare