To je to što me zanima!

Drama u vili Neymarove majke: Svađala se s dečkom Tiagom, on završio u bolnici s porezotinama

Dogodila se nesreća u stanu. Nadine je smatrala da je najbolje pozvati hitnu pomoć. S Tiagom je sve u redu, poručio je glasnogovornik Neymarove majke čiji je dečko zadobio porezotine...
Vidi originalni članak

U životu Nadine Goncalves, Neymarove majke, nikada nije dosadno. Ona ima 52 godine, njen sin Neymar 28, a dečko kojem je javno izjavila ljubav, Tiago Ramos, je 23-godišnjak.

Da je sretno zaljubljena i u oblacima, obavještavala nas je redovno na Instagramu gdje je objavljivala fotografije s mlađahnim dečkom. Najavljeno je i veliko vjenčanje, Neymar se složio jer mu je najbitnije da je njegova majka sretna i zadovoljna, a onda se dogodio raspad sistema. U javnost su izašli sočni detalji iz Tiagovog ljubavnog života. Mladi Brazilac ima burnu ljubavnu prošlost, a u njoj su svoje mjesto pronašli brojni muškarci s kojima je bio u vezi. 

Završio je u krevetu s Neymarovim osobnim kuharom Maurom, a bilo je tu, pisali su i brazilski, i engleski,  španjolski i francuski mediji, podosta druge gospode koja su uživala Tiagov zagrljaj. Kad je doznala - Nadine je poludjela i prekinula vezu s dečkom koji se, inače, njenom sinu dvije godine približavao porukama preko društvenih mreža.

No onda novi obrat. Nadine ipak ne može živjeti bez Tiaga i odlučila ga je primiti natrag. Pomirba je nanovo rasplamsala njihovu ljubav pa je novi/stari par odlučio ovjekovječiti svoju ljubav vjenčanjem. Činilo se da je sve divno i krasno, ali i dalje vlada buran odnos između njih dvoje. Naime, Ramos je završio u bolnici s dubokim posjekotinama iznad lakta, a navodno se porezao staklom. Nije jasno kako, ali u ovakvim situacijama uvijek se nađu svjedoci. Oni su, pak, otkrili kako su čuli viku i galamu iz raskošne vile nedugo prije dolaska hitne. 

Navodno su se Nadine i Tiago žestoko svađali, ali glasnogovornik gospođe Goncalves smiruje situaciju.

- Dogodila se nesreća u kući. Nadine je smatrala da je najbolje pozvati hitnu pomoć. S Tiagom je sve u redu - poručio je on.

Iako su se pomirili i najavili svoje vjenčanje, između njih očito i dalje kolaju neriješeni računi. Jedan su pokušali riješiti u utorak navečer, ali prekinuo ih je odlazak u bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • swornenemy 04.06.2020.

    Haha😄😄

  • petar8 03.06.2020.

    Puno novca a malo pameti.

  • pobjednik_ 03.06.2020.

    Prelijep par, savrseni su.

Komentiraj...
Vidi sve komentare