To je to što me zanima!

Drastična kazna Taravelu zbog crvenog kartona - 150.000 kn!

Zbog udaranja glavom crnogorskog nogometaša Rijeke Marka Vešovića, stoper Dinama Jérémy Taravel dobio je crveni karton, ali nije izbjegao i novčanu kaznu
Vidi originalni članak

Uprava Dinama nije imala milosti za nesmotren potez Dinamova stopera Jérémyja Taravela u utakmici protiv Rijeke. Osim što je dobio crveni karton za udaranje glavom Marka Vešovića, Francuz je kažnjen i novčano, s čak 150.000 kuna, doznajemo iz izvora bliskih klubu.

- Sankcionirat ćemo Taravela zbog isključenja, ali ne mogu odmah reći na koji način - rekao je nedugo nakon poraza "modrih" na Rujevici (2-1) trener Dinama Zoran Mamić.

Nije čekao dugo, samo 24 sata nakon utakmice Taravel je doznao da će biti lakši za 150.000 kuna ili 20-ak tisuća eura.

- Boljela me glava šest sati nakon udarca. Još je bio i penal za nas, ali pobijedili smo pa sad više i nije važno - rekao je za Goal Taravelova žrtva Marko Vešović.

Još uvijek nije poznato kako će Disciplinska komisija HNS-a kazniti francuskog stopera. Sigurno će propustiti gostovanje u osmini finala Kupa kod Mladosti iz Ždralova, a prijeti mu i do 12 utakmica suspenzije. No zato bi se morala utvrditi namjera težeg ozlijeđivanja igrača, stoga je izglednije da će dobiti maksimalno šest utakmica, vjerojatnije do četiri.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • depravedscum 27.10.2015.

    Bas velike pare za njih...

  • tatastipeisinkreso 27.10.2015.

    Nakon 361 min ga prestala glava boljeti

  • Pero Konta 27.10.2015.

    bravo mamiču.pa neče tako olako raditi nasilje na terenu nad igračima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare