To je to što me zanima!

Drastične kazne: Vaha ih čeka s vagom, sto grama - sto eura!

Ako je tijekom božićnih blagdana bilo malo više mlinaca, orahnjače i ostalih kolača, trener će to masno naplatiti. Svi igrači morat će na vagu kako bi se provjerili kile
Vidi originalni članak

Dinamovi igrači moraju se “nacrtati” u Plavom salonu u ponedjeljak u 10 sati. Gotov je odmor nakon utakmice protiv PAOK-a, na koji su otišli 15. prosinca, i Vahid Halilhodžić čeka svoje igrače - ali s vagom. Ako je tijekom božićnih blagdana bilo malo više mlinaca, orahnjače i ostalih kolača, Dinamov trener to će masno naplatiti. Svi igrači morat će na vagu kako bi se provjerili kilogrami.

- Sjećam se kako je bilo kod nas u Monacu. Trener nam je bio Didier Deschamps. Nakon odmora svi smo morali na vagu. Računica je bila jasna, za 100 grama viška 100 eura. Ako ste došli s kilogramom viška, to vas je stajalo 1000 eura - prisjetio se igračkih dana bivši reprezentativac Dado Pršo.

Poznavajući Vahu i njegovu strogoću, kazne ni u Dinamu neće biti ništa manje. 

Usporedbe radi, u Dinamovoj filijali Lokomotivi također su kazne rigorozne. Svaki kilogram viška stoji točno 1500 kuna. 

Na prozivci će se prvi put naći i tri nova dinamovca, veznjaci Josip Brezovec, Mehmed Alispahić i Antun Palić. 

Pedro Morales u utrci s vremenom, ne stigne li - nadrapat će 

Čileanac se pridružio reprezentaciji za prijateljsku utakmicu protiv SAD-a iako nema Dinamovo dopuštenje za ovu utakmicu jer nije u Fifinim kalendarima. No na koncu je navodno ipak krenuo u Zagreb. Ne dođe li na vrijeme, slijedi disciplinski postupak. Pedro je već dvaput kasnio na pripreme.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Izabran 09.01.2011.

    a sta ako dodu sa kilom manje onda oni njima daju iljadarku tu se jasmin agic najvise obogatio

  • mrsax01 09.01.2011.

    zaradi novac brzo i sigurno,prijavi se i vidi što drugi misle o tom!www.lotosistem.com

  • wwwxxx 09.01.2011.

    Kakvi su ovo komentari?Ko da se muslimani neće udebljati od baklava i ostalog slatkog nego samo nemuslimani od trpeze za Božić.Eto čime se bavite,to veze nema sa vjerom ima veze za njihov javašluk na utakmicama i njihovo zapuštanje ko tetkice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare