To je to što me zanima!

Dražen Anzulović dobio otkaz u Cedeviti: Hvala mu na svemu

Zahvaljujem se dosadašnjem treneru Anzuloviću koji je radio maksimalno korektno, imali smo dobar odnos i suradnju, rekao je sportski direktor Cedevite Matej Mamić
Vidi originalni članak

Nakon sastanka i analize cjelokupne sezone razišli smo se s trenerom Draženom Anzulovićem iskoristivši opciju u ugovoru, izvjestio je sportski direktor Cedevite Matej Mamić, a prenosi službena internetska stranica kluba.

Ime novog trenera još se ne zna, a Mamić je napomenuo da će uprava ubrzo krenuti u razgovore s potencijalnim kandidatima za upražnjeno mjesto na klupi.

- Zahvaljujem se dosadašnjem treneru Anzuloviću koji je radio maksimalno korektno, imali smo dobar odnos i suradnju. Kao klub i ove smo godine napravili iskorak na bolje iako na kraju nismo ostvarili sve ciljeve koje smo postavili na početku sezone. Pred nama je Euroliga, naša prva sezona u elitnom europskom natjecanju te očekujemo da u novoj sezoni ponovno napravimo korak više i da se na najbolji mogući način predstavimo u njemu - zaključio je Mamić te tako dao naslutiti kako Anzuloviću nisu oprostili neosvajanje prvenstva Hrvatske. U finalnoj seriji izgubili su od dominantne Cibone 3-1 u pobjedama.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mile7 10.06.2012.

    a o finalu španjolske lige koja je najbolja u euroi ništa nebi pisali a?

  • grbavipero 09.06.2012.

    KONAČNO JEDAN PAMETAN potez. pa nećete u euroligu s trenerom diletantom. zula vrati se tamo di ti je mjesto - u svoje drago trnsko!!!

  • pixma 08.06.2012.

    Bilo je i vrijeme,pa nije ni kao košarkaš kužio taktiku,a sad bi vodio ekipu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare