To je to što me zanima!

Dražen Medić 'šakom u glavu' razgovarao s navijačem?

Predsjednika Zagreba Dražena Medića zbog prijetnji je prijavio Ćiro Blažević, a za fizički i verbalni napad kontrolor suđenja Marijanović. Sad je udario navijača svog kluba
Vidi originalni članak

Zagreb je izgubio od Karlovca, a skupin nezadovoljnih navijača došla je ispred prostorije kluba u Kranjčevićevoj i tražila odlazak cijele uprave. Jedan od njih krenuo je prema Draženu Mediću. Unio mu se u lice, a predsjednik Zagreba udario ga je u glavu.

- Taj je čovjek trčao prema meni i psovao mi majku. Takvo me ponašanje ne zanima - kazao je nakon incidenta Medić.

Zagrebov predsjednik nije znao reći je li navijača udario u glavu u samoobrani.

- Ne znam kako bih to nazvao. Trčao je prema meni i to je to.

Dan poslije Medić se igrao 'skrivača'. O cijelom slučaju je samo kratko u prolazu dobacio:

- Nemam potrebu komentirati.

Nakon što je predsjednik otišao u klub, navijači su pokušali silom ući u prostorije. Razbili su staklo na vratima, ali onda su se predomislili i razbježali.

- Riječ je o skupini navijača koja tjera nešto svoje. Imaju neke parole koje nisu svima prihvatljive - kaže Zagrebov glasnogovornik Zlatko Abramović.

Medić će snositi posljedice jedino ako ga netko prijavi, a to se još ne zna. Ovo nije prvi incident. Svađao se i prijetio novinarima, a Ćiro Blažević prijavio ga je policiji zbog prijetnji. Za fizički i verbalni napad prijavio ga je kontrolor suđenja Miro Marijanović na utakmici protiv Hajduka...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare