To je to što me zanima!

'Dražen Petrović savjetom mi je pomogao da dobijem auto'

Dražen mi je rekao da upravi Šibenika kažem da mi daju auto. A ako ne daju, da im kažem kako ima tko će dati. Dva tjedna poslije dobio sam auto, kaže Perica Bukić
Vidi originalni članak

Kao jedan od najperspektivnijih vaterpolista svijeta, Perici Bukiću Šibenik je 1986. godine odlučio ponuditi profesionalni ugovor.

- Bio sam mlad i nisam znao kako se postaviti u svemu tome. Tad mi je pomogao Dražen Petrović - rekao je Bukić i dodao:

- Došao mi je i kazao da se moram postaviti čvrsto i da tražim od njih automobil. A ako ne daju, da im kažem kako ima tko će dati. I točno tako sam došao. Tražio sam od Šibenika da mi kupe Peugeot 309, što ih je poprilično iznenadilo. Još sam im rekao da imam ponudu Mladosti. Pokazao sam je i rekao im da će mi oni kupiti auto. Dva tjedna poslije pozvali su me i rekli da su nabavili automobil. Da nije bilo Dražena Petrovića i njegova savjeta, taj auto nikad ne bih dobio.

U ono vrijeme Peugeot 309 bio je vrlo cijenjen automobil, a Bukić ga je, kaže, uzeo samo zato što mu je jako dobro izgledao.

- S 19 godina nisam razmišljao o kvaliteti auta nego isključivo o tome sviđa li mi se ili ne. A taj Peugeot mi je stvarno bio lijep - rekao je jedan od najboljih vaterpolista svih vremena i dodao da mu je žao što ga je imao samo godinu i pol, do dolaska u Zagreb.

- Tad sam ga promijenio, uzeo Peugeot 205 i moram priznati da mi nije bilo lako. Ipak je to bio moj prvi auto, koji sam jako pazio i vezao se uz njega.

Bez Dražena ga još dugo ne bih imao...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dusansk 25.07.2011.

    Poenta ove priče je.......... ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare