To je to što me zanima!

Draženu Mediću dva mjeseca suspenzije zbog prijetnji sucu

Predsjednik Zagreba Dražen Medić dobio je dvomjesečnu zabranu rada. Prijavio ga je sudac Vučkov za prijetnje na poluvremenu utakmice Kupa, pišu Sportske novosti
Vidi originalni članak

Nakon sastanka Disciplinske komisije HNS-a, odlučeno je da predsjednik Zagreba Dražen Medić dobije zabranu rada u hrvatskom nogometu u trajanju od dva mjeseca, pišu Sportske novosti. Medić je kažnjen nakon prijave suca Domagoja Vučkova nakon utakmice Kupa između Zagreba i Hajduka 30. studenoga 2011. godine.

Medić je verbalno napao suca utakmice na poluvremenu, ušao je u svlačionicu i nastavio s prijetnjama. No nije tu kraj prijavama protiv ratobornog predsjenika Zagreba. U tijeku je slučaj Vedrana Celiščaka kojega je, prema navodima igrača, Medić divljački napao nakon što je ovaj zatražio napismeno raskid ugovora. Celiščak je završio u bolnici i na psihijatriji.

Disciplinska komisija isključila je iz Hrvatskog nogometnog saveza Šimu Zirduma. Njega je prije dvije godine za zlostavljanje prijavila 16-godišnja nogometna reprezentativka. 

Više pročitajte u tiskanom izdanju Sportskih novosti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • anjura72 18.01.2012.

    ma bravo HNS, osuđenog pedofila Zirduma kao fol izbacuju a taj isti HNS prima njegovog zeta u županijski hns,valjda da mu čuva mjesto. nebi ništa čudno bilo da mu je zet sportski radnik,no taj nikad lopte nije udario a kamoli da je trenirao nešto. nevjerujem da zna razliko između ofsajda i kornera. i tako sad bravar iz Đure Đakovića obilazi sportska natjecanja po Evropi i prima dnevnice. i nije ni to najgore nego to što on ni ne navija za Hrvatsku već mu srce vuče na istok.

  • masterplan 18.01.2012.

    uuu pa puno ste mu dali..nemoj te tako pa niste mu trebali dati bas "toliko"...ajde sljedeci put kad istu ce suca nek barem dobije dva dana suspenzije...e moj vlatko sta od sebe napravi

  • Papi_1 18.01.2012.

    Huligan u finom odijelu i udobnoj fotelji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare