To je to što me zanima!

Dresovi Mandže, Ole i Rakete u prostoriji vijećnice u Brodu...

Mario Mandžukić poslao je dres gradu dres s potpisima svih igrača iz reprezentacije, uz posvetu 'Za Slavonski Brod, od Marija'. Kraj njegovog dresa je i Olićev kao i Rakitićeva sedmica...
Vidi originalni članak

Nakon što je Slavonski Brod izradio i postavio na Korzu brončane ploče u čast Ivana Rakitića, Ivice Olića i Marija Mandžukića, od danas su i prostorije gradske vijećnice ukrašene dresovima njih trojice.

Mario Mandžukić poslao je dres gradu dres s potpisima svih igrača iz reprezentacije, uz posvetu 'Za Slavonski Brod, od Marija'. Kraj njegovog dresa je i Olićev kao i Rakitićeva sedmica. Ivan Rakitić porijeklom je iz Sikirevaca blizu Broda, a Brođani su ga prihvatili kao svoga.

Super Mario je iskoristio reprezentativnu pauzu i prisustvovao je nedavnom otvorenju ploča na Korzu gdje su se skupili brojni navijači kako bi ga pozdravili i kako bi se slikali s njim. Uz sina Slavonskog Broda bio je Ivica Olić, dok Ivan Rakitić nije mogao zbog obveza s reprezentacijom.

Dresovi u gradskoj vijećnici pokazuju koliko su nam Vatreni donijeli sreće i radosti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, to su dani koje nikakav poraz od Mađarske ili bilo koje reprezentacije neće isprati, taj ponos jednostavno ostaje zauvijek.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • netko iz 2 mase 27.03.2019.

    moga im je poslat i tariguz pa sa ga uokvire

Komentiraj...
Vidi sve komentare