To je to što me zanima!

Driblao je poreznike?! Ronaldu prijeti čak pet godina zatvora!

Španjolsko Ministarstvo financija potvrdilo je navode španjolske Porezne uprave koja je državnom odvjetništvu poslala dokument u kojem navode kako Realova zvijezda nije platila porez 2011. i 2013. godine
Vidi originalni članak

Čini se kako Leo Messi i Cristiano Ronaldo prate jedan drugoga u stopu. Driblajući i zabijajući na terenu, ali i van njega.

Messija i njegovog oca osudili su zbog utaje poreza, Barcelonina zvijezda dobila je uvjetnu kaznu, a sličan scenarij čeka i njegovog rivala iz madridskog Reala.

Španjolsko Ministarstvo financija potvrdilo je navode španjolske Porezne uprave koja je državnom odvjetništvu poslala dokument u kojem navode kako Realova zvijezda nije platila porez 2011. i 2013. godine. 

Prvo se spominjala cifra od osam milijuna eura, ali Marca piše kako bi se moglo raditi i o 15 milijuna u tri godine. Ministarstvo financija objavilo je kako je za to propisana kazna od dvije do šest godina što bi se moglo pretvoriti u jedinstvenu petogodišnju kaznu zatvora. Naravno, Portugalac neće u zatvor, kao ni Messi.

Ako prizna pogrešku i plati ono što duguje, zatvorsku kaznu vjerojatno će mu preinačiti u uvjetnu i nikome ništa. 

- Potpisivao sam nešto, ali nemam pojma što - rekao je Messi na sudu.

Vidjet ćemo što će reći Ronaldo..

Prema španjolskom zakonu, kazna zatvora za nenasilan zločin manja od dvije godine može se pretvoriti u uvjetnu, a Španjolci pišu kako bi Ronaldu za ovo za što ga terete, uz njegovo priznanje i plaćanje dugova, kazna mogla biti oko 15 mjeseci zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • muž 28.05.2017.

    E moj Marko stvarno jadno od tebe vec mijesecima pljujes po RM pomisri se sa tim da su prvaci

  • nijekasno 26.05.2017.

    Svatko zna da ljudi s tolikom lovom ne rade te stvari ,imaju razna potrkala koja im obavljaju posao

  • Zlatan 10 26.05.2017.

    Ovako su ga napadali svaki put pred finale kad treba Real nesto da osvoji, i na kraju nista..mogu samo da gledaju 03.06 Cardif najboljeg na svijetu i najbolji klub na svijetu.. ah da, slobodne su ekipe Barcelone i Bayerna hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare