To je to što me zanima!

Drmić kritizirao taktiku: Kad vidim postavu s pet braniča... Moramo igrati otvorenije!

Dobili smo najtežeg protivnika, ali to je nogomet. I ne bih potpisao tri boda nakon tri kola, kaže kapetan Arijan Ademi, a Petković dodaje: "Druge precjenjujemo, a sebe podcjenjujemo"
Vidi originalni članak

Josip Drmić u 82. minuti promašio je stopostotnu priliku, a u 94. minuti gol mu je poništen zbog zaleđa. I Dinamo je izgubio u Salzburgu 0-1.

- Svakom treba i malo sreća - rekao je Dinamov Švicarac.

ČEKA NOVI SUSRET Čačić smiren nakon poraza: Išli smo va banque na kraju. Teško mi je priznati, to je Liga prvaka SALZBURG SLAVI POBJEDU Sučić: Dres sam razmijenio s Baturinom. Šeško: Volim igrati sa Šimićem, baš je dobar igrač

- Čak sam se i iznenadio kada je lopta tada došla do mene. Stoper je promašio loptu, meni je pala između tijela polako, nisam bio u sigurnom koraku. Golman je sve napravio kako treba. Gol iz zaleđa? Nisam na prvu osjetio da sam u zaleđu, mislio sam da ima igrača iza, ali vidio sam kasnije na snimci.

POGLEDAJTE VIDEO: DINAMO VS. SALZBURG

O utakmici?

- Imali smo šanse, osjetilo se. Moramo u uzvratu igrati s više samopouzdanja, više riskirati i tražiti gol. Kad igraš s petoricom u obrani, to pokazuje da se više želiš braniti. Čim smo izmijenili, bilo je ofenzivnije. Nije ni loše biti fleksibilan da možeš mijenjati sustav tijekom utakmice, ali nogomet treba igrati atraktivno i napadački na ovoj razini. Ako ne filozofiramo, odmah smo opasni, samo nas danas nije nagradilo.

Što vam je rekao trener u svlačionici?

- Samo smo se rukovali, nisam ni bio u svlačionici, ostao sam pričati s igračima Salzburga. Nas su na početku svi otpisali, drugačije bi nacrtali tablicu, ali vidimo da možemo. Sada nas čekaju i utakmice kod kuće uz našu publiku.

KOMENTAR Liga prvaka je nogometni vrh, tu nema mjesta za početničke pogreške ili promašene zicere... POGLEDAJTE SITUACIJU VIDEO Glupost Moharramija koštala Dinamo, evo gola kojim je Salzburg kaznio Zagrepčane

Arijan Ademi kaže:

- Ravnopravna utakmica, oni su iskoristili našu grešku, mi nismo šansu Drmića. Šteta i za zaleđe. Malo smo imali danas drugačiji gard, čekali u bloku, ali znali smo da je Salzburg jako opasan u kontrama. 

Osvrt na Salzburg, Milan i Chelsea?

- Dobili smo najtežeg, ali to je nogomet. I ne bih potpisao tri boda nakon tri kola.

Bruno Petković:

- Mogli smo više, i ja i ekipa. Možda i mi precjenjujemo druge, a sebe podcjenjujemo, ali nakon šest kola ćemo imati pravu informaciju koliko smo jaki. Ne znam, možda sam i ja u zabludi.

Jeste li se mogli i ranije otvoriti?

- Nisam relevantan da pričam o tome. Napadač želi biti što bliže golu, u šansama. Možda je Dinamo prije deset godina odavao drugačiji dojam i bio zadovoljan i ako dobro odigra, ali sada ima što reći u Europi.

Idi na 24sata

Komentari 145

  • Palmanova 06.10.2022.

    da je bjelica bio trener jucer bilo bi 0-3

  • stipe stipić 06.10.2022.

    jesam vam rekao da je orsic bio u zaledu protiv rijek kod treceg gola, kao sta je drmic bio u ofsaidu kad mu je bockaj dao loptu protiv osijeka i iz te akcije petkovic daje gol,mau

  • FilipKnežević_1 06.10.2022.

    Nema vece ljige od drmica

Komentiraj...
Vidi sve komentare