To je to što me zanima!

"Vjerujem u sudbinu i ovo je bilo zapisano, Bog je divan"

Jako sam ponosan na sve svoje suigrače. Vjerovao sam da ih možemo pobijediti na penale, rekao je Petr Čech. Chelseajev golman obranio je penale Robbenu i Oliću
Vidi originalni članak

Bastian Schweinsteiger opalio je, lopta je odsjela na stativi i slavlje Chelseaja moglo je početi. Preporoditelj 'bluesa' Roberto Di Matteo potrčao je travnjakom kao u najboljim igračkim danima i prepustio se emocijama. Iako još nije siguran hoće li ostati na klupi Chelseaja, Talijan se prije podjele medalja srdačno zagrlio s Romanom Abramovičem i uzviknuo: 'Osvojio sam je!'

- Nemam riječi. Mislim da smo trebali izgubiti, no izazvali smo sreću, zaslužili smo je večeras. S ovakvim igračima uvijek smo vjerovali da možemo osvojiti Ligu prvaka, rekao je Chelseajev lijevi bek Ashley Cole.

Engleski reprezentativac odigrao je cijelu finalnu utakmicu i fantastično zaustavio jednog od najopasnijih igrača Bayerna Arjena Robbena. No pravi heroji londonske momčadi bili su fantastični Petr Čech i čudesni veteran Didier Drogba.

- Jako sam ponosan na sve svoje suigrače. Vjerovao sam da ih možemo pobijediti na penale. Prvi put u svom životu ne mogu opisati osjećaje - rekao je Čech.

Fantastični golman Chelseaja najprije je u produžetku obranio penal Robbenu, a onda i Ivici Oliću u raspucavanju. Schveinsteiger je pogodio stativu.

Didier Drogba najprije je zabio gol za produžetak u 88. minuti, a onda i gol vrijedan naslova prvaka iz penala.

- Ova momčad ima nevjerojatan mentalitet. Ovdje sam osam godina i kao igrača Chelseaja učili su me da nikada ne odustanem. Ova noć je čudesna - kaže heroj finala Drogba.

- Ne mogu vjerovati kakvu smo sezonu imali. Naš heroj Didier Drogba nas je dovukao do naslova. Bez njega ne bismo ovo osvojili, on zabija uvijek kad nam treba - istaknuo je Drogbu i kapetan Lampard.

- Vjerujem u sudbinu i često se molim. Ovo je davno bilo negdje zapisano. Bog je divan. Želim ovaj naslov posvetiti svim našim igračima i trenerima, bivšima i sadašnjim - otkrio je Drogba svoju tajnu uspjeha, a kapetan je za kraj dodao:

- Kopali smo večeras za ovaj naslov. Nije bilo lijepo, no osvojili smo Ligu prvaka. Nevjerojatno!

Idi na 24sata

Komentari 82

  • krabat 20.05.2012.

    Bog i jest predivan osbito za onoga tko u njega iskreno vjeruje ali"iskreno"!Drogbi je to izgleda uspjelo.Svjedoci smo,da on s Bogom stalno komunicira i svaki svoj gol na sebi svojstven nacin proslavlja.Svetim krizem i pogledom punim zahvale prema nekomu gore?On ocito zna prema komu jer ga taj cesto uslisa.Navijao sam za Bayern i zbog nasih decki ali ocito nisam dovoljno vjerovao u pobijedu.Drago mi je zbog Drogbe ali i dalje bas ne volim engleze.

  • ZMIJA1 20.05.2012.

    daj te molim vas, Stvoritelj i naš dragi Bog ima puno prečnijeg posla od gledanja utakmica

  • jami089 20.05.2012.

    Svaka cast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare