To je to što me zanima!

Drogba se oprašta od 'bluesa': Želim igrati još jednu sezonu...

Jednogodišnji ugovor napadača Chelseaja ističe današnjom utakmicom protiv Sunderlanda, a Didier Drogba (37) u želji za većom minutažom neće ga produljiti
Vidi originalni članak

Didier Drogba ovu nedjelju drugi put će se oprostiti od momčadi Chelseaja. Napadač iz Obale Bjelokosti nakon razgovora s trenerom Joséom Mourinhom odlučio je otići kako bi mogao dobiti priliku za većom minutažom u nekom drugom klubu.

- Danas će biti moja posljednja utakmica za Chelsea. Razgovarao sam s Joséom i on razumije da želim igrati još najmanje jednu sezonu. Kako bih mogao igrati više nogometa, znam da moram ići u drugi klub - napisao je Drogba na Instagramu i dodao:

- Svi navijači znaju kolika je moja ljubav prema Chelseaju i nadam se da ću se ovdje vratiti u budućnosti u nekoj drugoj ulozi.

Drogba je prvu epizodu s Chelseajem, koja je počela 2004., zaključio naslovom prvaka Europe 2012. godine. Otišao je u Šangaj Shenhuu, potom i u Galatasaray, a na Stamford Bridge vratio se na jednu sezonu i ugradio četiri gola za novi naslov prvaka Engleske za "bluese".

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Realist23 24.05.2015.

    uf kakav napadac..po meni uz bok sa ronaldom.

  • milky93 24.05.2015.

    Vrati se u Marseile!!

  • CFC1 24.05.2015.

    Jedan od najvećih! Čovjek ne samo odličan nogometaš nego i čovjek. Zaustavio građanski rat u svojoj zemlji 2006godine, izgradio bolnice u svom mjestu od novca kojeg je zaradio reklamama, nikad se nije stidio reći odakle je...iskreno ja čim čujem ime Obala Bjelokosti odmah mi padne ime drogbe, čovjek je postao njihov zaštitni znak! Sve najbolje legendo! DD11

Komentiraj...
Vidi sve komentare