To je to što me zanima!

Druga priča Kramine ozljede? Iz kluba tvrde: Nije ruptura mišića

On može ponovno hodati, bolje se osjeća. Dobio je snažan udarac u stražnji dio bedra, a ne radi se o rupturi mišića. Držimo se svoje dijagnoze, rekao je trener Hoffenheima
Vidi originalni članak

Imam rupturu od navodno devet centimetara, liječnici to još nisu vidjeli da zbog udarca nastane takva ruptura. Ovo su mi prvi dani da hodam normalno, a prošlo je 19 dana, rekao nam je Andrej Kramarić (32) prije dva dana nakon pretraga u Hrvatskoj te najavio nove pretrage u Njemačkoj. A one su pokazale nešto sasvim drugačije.

OTKRIO ZA 24SATA: Kramarić: Liječnici nikad nisu vidjeli takvu ozljedu! Tek nakon 19 dana nesmetano hodam...

Govorilo se da će njegov oporavak trajati pet do šest tjedana te da su jako male šanse da nastupi u sljedećem reprezentativnom ciklusu kad Hrvatsku očekuju utakmice u gostima kod Latvije 18. te na Maksimiru protiv Armenije 21. studenog, a trener Hoffenheima Pellegrino Matarazzo otkrio je kako je Andrej.

- On može ponovno hodati, bolje se osjeća. Dobio je snažan udarac u stražnji dio bedra, a ne radi se o rupturi mišića. Držimo se svoje dijagnoze - Kramarić ima hematom, ne rupturu. To su pokazali detaljni liječnički pregledi i prije nego što se priključio reprezentaciji. Liječi se kod specijalista, a vidjet ćemo koliko će mu trebati za povratak. Nadam se da će brzo stati na noge - rekao je trener njemačke momčadi.

I dalje je 'u zraku' pitanje što će se dogoditi s Andrejem i koliko će mu trebati za oporavak, ali eto, navodno ima hematom, što god to trebalo značiti. Samo se nadamo da ćemo ga što prije vidjeti na terenu...

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Jopazg 19.10.2023.

    Samo neka se nama Petko i Krama vrate. Brz oporavak deckima.

  • Palmanova 19.10.2023.

    valjda ce onaj sljepac s klupe sad zvat napadace:rebic.perica,budimir.colak ,livaja itd

  • goks 19.10.2023.

    Bgti pisete o njemu kao da je on Lewandovski. Tip je prosjecan igrac u prosjecnom klubu i nista vise.

Komentiraj...
Vidi sve komentare