Obavijesti

Sport

Komentari 34

Kramarić: Liječnici nikad nisu vidjeli takvu ozljedu! Tek nakon 19 dana nesmetano hodam...

Kramarić: Liječnici nikad nisu vidjeli takvu ozljedu! Tek nakon 19 dana nesmetano hodam...
6

Imam rupturu mišića od 9 cm, dodaje Andrej, čiji bi oporavak trebao trajati pet do šest tjedana. Hrvatsku za točno mjesec dana čekaju Latvija pa Armenija

VIDEO

Nema mi Andreja Kramarića i Ivana Perišića, najboljeg strijelca i asistenta u mom mandatu, požalio se izbornik Zlatko Dalić nakon kvalifikacijskih poraza protiv Turske i Walesa.

POGLEDAJTE VIDEO: Wales - Hrvatska 2-1

Pokretanje videa...

Wales - Hrvatska 2-1 00:53

Da, nema ih i to je ogroman problem, no mogao bi biti i veći ako Kramarić neće biti spreman za utakmice protiv Latvije i Armenije. Naime, nakon detaljnih pregleda ustanovljena je ruptura mišića od 9 centimetara, što bi značilo da bi oporavak mogao trajati pet do šest tjedana, što opet znači da će teško biti spreman za posljednja dva kvalifikacijska susreta u skupini.

Najbolji strijelci Hrvatske pod Dalićem:

Naime Hrvatska 18. studenog igra protiv Latvije, a tri dana poslije protiv Armenije i pitanje je hoće li Krama do tada uspjeti ući u treninge. Hrvatski napadač tek je danas počeo normalno hodati i krenuo je na terapije.

- Imam rupturu od navodno 9 centimetara, liječnici to još nisu vidjeli da zbog udarca nastane takva ruptura. Ovo su mi prvi dani da hodam normalno, a prošlo je 19 dana. Vidjet ćemo kolika će biti pauza, ovih sam dana bio na terapijama kod fizioterapeuta reprezentacije, svaki dan tamo provodio 2-3 sata, radio dvaput dnevno. Sad se vraćam u Njemačku, pa ćemo vidjeti kakvo je stanje - rekao nam je Kramarić.

Tamo ga čekaju klupski liječnici i nove pretrage, nakon kojih će se konačno znati koliko ga neće biti. Naravno, bez Krame Hrvatska bi opet bila bitno oslabljena jer je Kramarić igrač koji nosi tu energiju, o kojoj je pričao hrvatski izbornik. Po pretrčanim kilometrima u samom je vrhu momčadi, uz bok Luke Modrića i odmah iza Marcela Brozovića. Krama se jako puno troši, vraća se po loptu i pomaže u rasterećenju središnjih igrača. A upravo je to nedostajalo Hrvatskoj u ove dvije utakmice.

Najbolji asistenti Hrvatske pod Dalićem:

Petar Musa bio nije taj kapacitet koji može otvarati međuprostor i toliko pomagati momčadi kao što to radi Andrej Kramarić. Stoga su liječnički pregledi u Hoffenheimu itekako važni za Hrvatsku. Jer s Kramarićem je to ipak neka druga Hrvatska, pogotovo jer će u kadru biti Luka Ivanušec, koji će biti spreman. 

POGLEDAJTE VIDEO: GRAĐANI O 'POTOPU' REPREZENTACIJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!
JUNAK KOLA

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!

Plus+ Trebate pitati našega kapetana Matea Marića kako se sad osjeća, on je sad ozbiljno ugrozio bratu put do naslova prvaka. Ali i naš je Mara dugo feštao s nama, kakvo bi to bilo slavlje bez kapetana, kaže Mudražija
Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije
ŽUTI SE OTVORIO

Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije

Ja sam dobar s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači, ne družimo se ni sada, rekao je Prosinečki