To je to što me zanima!

Druga runda: Bridge i Terry ponovno se nisu rukovali

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivši suigrači ne razgovaraju otkad kada su mediji otkrili aferu Terrya s Vanessom Perroncel, Bridgeovom bivšom suprugom i majkom njegova djeteta, prije 18 mjeseci
Vidi originalni članak

Baš kao što je učinio i prošle godine, tada u dresu Manchester Cityja, Wayne Bridge odbio je ruku Johna Terryja...

Dvojica bivših suigrača ne razgovaraju otkad kada su britanski mediji otkrili Terryjevu aferu s Vanessom Perroncel, Bridgeovom bivšom suprugom i majkom njegova djeteta, prije gotovo 18 mjeseci.

Bridge je bivšem suigraču u Chelseaju i reprezentaciji zorno pokazao da mu nije oprostio. Terry je obilazio gostujuće nogometaše kao prvi u nizu Chelseajevih igrača, bio je spreman ruku dati i Bridgeu, ali je ovaj to po drugi put izbjegao.

Ništa nelogično u Bridgeovu potezu...

Inače, Chelsea je pobijedio gradskog rivala na Stamford Bridgeu 3-0 u 33. kolu Premiershipa i dodatno smanjo nade "čekićara" za opstankom.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • razbijac25 25.04.2011.

    skid row, ti si budala kad west ham nazivaš jadnim klubom.istina da im ne ide u zadnje vrime ali i da ispadnu vratit će se nazad jer to je klub velike tradicije...malo se informiraj koji su sve nogometaši ponikli u west hamu pa onda seri, a o upton parku i atmosferi i njihovim navijačima možeš samo sanjati...WEST HAM TILL I DIE!!!!

  • SkidRow 24.04.2011.

    Ono šta John Terry radi izvan travnjaka ne tiče se nikoga od vas,niti sportskih medija uopće.Bitno je ono šta on radi na travnjaku,i zbog čega je već par sezona najbolji stoper na svijetu. Terry ftw,Bridge je totalno neprofesionalan,dopušta da mu se emocije iz privatnog života miješaju u profesionalni.A valjda zato i igra u tako jadnom klubu >.<

  • uzvišeni2 24.04.2011.

    terry mi je najdrazi igrac ali ovo mu nije trebalo i kriv je kao i ona bridgeova cura,zena sta vec

Komentiraj...
Vidi sve komentare