To je to što me zanima!

Druga zaredom: Medo uzeo bodove Villachu u gostima!

Hokejaši Medveščaka pobijedili su 4-3 u gostima kod austrijskog Villacha. Conrad Martin je zabio dvaput, a po jedanput Guidarelli i Mike Oullette
Vidi originalni članak
Ništa nakon prve trećine Medveščakova gostovanja kod Villacha nije ukazivalo na ovako lijep rasplet. Sjajni Raffi mučio je obranu Zagrepčana, a u 16. minuti zabio je za vodstvo Villacha. U drugu trećinu 'medvjedi' su ušli puno bolje, čvršće, a nakon 15 minuta Conrad Martin je poslao pak u mrežu Villacha i donio izjednačenje. No tih je prvih 40 minuta zapravo bilo samo uvod u posljednjih dvadeset. U prve dvije trećine pala su dva gola, a u trećoj - pet.
Seriju je otvorio ponajbolji igrač Medveščaka Mike Oullette. Pogodio je u 4. minuti za potpuni preokret. Villach je četiri minute tražio izjednačenje, do kojeg je došao preko Ferlanda. No austrijsko slavlje bilo je kratkoga daha, nakon manje od minute Conrad Martin je zabio svoj drugi gol i ponovno vratio Medveščak u vodstvo. Tu je Villach potpuno pao, a 'medvjedi' su to znali iskoristiti. Dvije minute nakon drugog Martinovog gola, svoj prvi i pobjednički zabio je T. J. Guidarelli. Villach je u posljednjih nekoliko minuta krenuo na sve ili ništa, ali Austrijanci su uspjeli samo smanjiti drugim golom Raffija.
Medveščak je ovom pobjedom iznenadio igrače i vodstvo Villacha, sve pratitelje hokeja, ali i - kladioničare. Koeficijent na pobjedu 'medvjeda' kretao se oko 5,50 u većini kladionica, oni koji su bili dovoljno hrabri uzeli su lijepu lovu...
A dok je Medveščak uzimao bodove u Villachu, u Linzu je slovenska Olimpija, konkurent u borbi za doigravanje, tugovala. Vodili su Slovenci 4-3 u 59. minuti, trebalo je samo završiti posao. Ali rasplet je bio nevjerojatan, Lukas i Baumgartner su donijeli pobjedu Linzu u samom finišu.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • ivicasova55 23.11.2009.

    golman je pobjedio a i ovi su napokon uspjeli zabit par komada zik zak

  • the.king 23.11.2009.

    Ako stavim na Medveščak izgubim,ako na protivnike opet.Pa stavim 2 listića i onda je x.

  • Nizozemac 22.11.2009.

    Hvala Dragom Bogu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare