To je to što me zanima!

Druženje legendi s navijačima: Želimo obitelji na tribinama...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ovo druženje je ono što mi mislimo kako bi Dinamo trebao izgledati. Tate i sinovi, mame s kćerima, to je ono što želimo u budućnosti vidjeti na tribinama, kaže Šimić
Vidi originalni članak

Inicijativa "Za naš Dinamo" organizirala je u nedjelju na Jarunu druženje s navijačima. Nekoliko stotina sugrađana došlo je podržati Darija Šimića, Tomu Šokotu, Igora Bišćana i Silvija Marića u njihovoj želji da se u Dinamu organiziraju demokratski izbori po načelu jedan član-jedan glas. 

Legende kluba s najmlađima su zaigrali i nogomet, a s onima malo starijima su razmjenjivali ideje.

- Mariću koji je odigrao stotine utakmica, a među njima i one protiv Partizana i Newcastlea, dečku iz Sopota, oni u klubu ne dopuštaju učlanjenje. Pa zamislite vi to, to je žalosno - rekao je Šokota.

Šimić je otkrio plan povratka navijača.

- Ovo druženje je ono što mi mislimo kako bi Dinamo trebao izgledati. Tate i sinovi, mame s kćerima, to je ono što želimo u budućnosti vidjeti na tribinama. Ako se tako napravi, uvjeren sam kako će se ljudi vratiti na tribine - rekao je Šimić, a Marić dodao:

- Dinamo je nekad bio svetinja, ali je klub izgubio identitet. Bili smo žalosni zbog toga i zato smo krenuli s inicijativom.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • hyndai 07.04.2014.

    Ha ha,koja ekipa.Ništa pametnije nisu mogli smisliti.Dobro im je Ćiro rekao,oni su mali miševi.

  • sljivik 07.04.2014.

    Tezak je to posao,danas je u modi biti huligan,imao sam priliku da radim s likom koji je pripadnik jedne navijacke skupine,njemu nije bitan rezultat toliko koliko mu je bitan navijacki kodeks i pravljenje sranja,dogovaranje tuca i ucestvovanje u istima,taj bi prije poginuo nego dozvolio da mu protivniciki navijaci uzmu sal ili neki rekvizit.E to je sve povezano i s prodvanjem rekvizita i tu je umijesan i biznis i haos,kako ti da odvedes dijete na utakmicu danas,nazalost ja tu nevidim brzoga rjesenja.

  • hrvatovic 06.04.2014.

    tko bi uopće bio sposobniji i podobniji za voditi Dinamo, nego direktni potomci Adama i Eve, sa Noine Arke...

Komentiraj...
Vidi sve komentare