To je to što me zanima!

Drže korak s Barcom: D. Costa donio novu pobjedu Atleticu...

Diego Costa u 25. minuti promašio je penal, ali nakon toga je zabio dva gola u pobjedi Atletica protiv Celte. Gosti su do kraja utakmice smanjili preko Nolita
Vidi originalni članak

Nogometaši madridskog Atletica stigli su i do osme pobjede u isto toliko kola u Primeri. Novu pobjedu igrači Diega Simeonea ostvarili su na Vicente Calderonu protiv Celte iz Viga, dobili su 2-1.

Atletico je imao priliku povesti u 25. minuti, ali Diego Costa nije realizirao penal. Ipak, Costa je grešku ispravio u 44. minuti kada je na asistenciju Felipea zabio za vodstvo domaćina 1-0.

U 62. minuti Brazilac Diego Costa još je jednom pokazao zašto ga i Vicente del Bosque želi u španjolskoj reprezentaciji. Gabi mu je asistirao, a Costa je zabio za 2-0.

Celta je u 71. minuti smanjila na 2-1 golom Nolita, ali rezultat se nije mijenjao do kraja utakmice.

Atletico se novom pobjedom izjednačio na vrhu Primere s Barcelonom. Obje momčadi nakon osam kola imaju stopostotan učinak, te pet bodova više od trećeplasiranog Reala.

Ronaldo u 94. minuti na 'asist' Modrića donio pobjedu Realu

Idi na 24sata

Komentari 31

  • drogba447_1 07.10.2013.

    ...neće pitati bogati klubovi "koliko košta Costa"...kad dođe prijelazni rok...

  • Neymar09 07.10.2013.

    Bit će ovo najzanimljivija primera kako mi se čini. Napokon da se ii Atletico uključio u borbu za 1 mjesto uz Barcu i Real.

  • ro-pe 06.10.2013.

    Atletico dobro igra i drzi prikljucak....taj komentar vazi i za pocetak prosle sezone...a ipak nisu izdrzali i u drugom dijelu su pali. Nemaju oni ipak takav kadar da citavu sezonu vode bitku sa barcom i realom. Ali za simeona sve rijeci pohvale...kao igrac je bio karakter i imao je srce,a takav je ocito i kao trener.

Komentiraj...
Vidi sve komentare