Obavijesti

Sport

Komentari 106

Ronaldo u 94. minuti na 'asist' Modrića donio pobjedu Realu

Ronaldo u 94. minuti na 'asist' Modrića donio pobjedu Realu
4

U 94. minuti Luka Modrić dodao je za Cristiana Ronalda, koji iskosa s desne strane pogađa od suprotne stative za veliko slavlje Reala u Valenciji protiv Levantea

VIDEO

Nogometaši Reala do 86. minute gubili su na gostovanju kod Levantea 2-1, ali u ludoj završnici ipak su na kraju pobijedili 3-2 i osvojili tri boda u 8. kolu Primere.

'Kraljevima' je prvo izjednačenje u 90. minuti donio Alvaro Morata nakon asistencije Varanea, a onda je u 94. minuti Luka Modrić dodao za Cristiana Ronalda, koji iskosa s desne strane pogađa od suprotne stative za veliko slavlje Reala.

Inače, golova nije bilo sve do 57. minute kada je Levante poveo preko Diaware. Real je izjednačio samo četiri minute kasnije nakon kornera Di Marije. Najviši je na drugoj stativi bio Ramos za 1-1. 

Novo vodstvo Levanteu u 86. minuti donio je El Zhar, ali onda je uslijedila luda završnica u kojoj je Real uzeo sva tri boda.

Valladolid poveo, pa primio četiri gola na Nou Campu

Nogometaši Valladolida iznenađujeće su poveli na Nou Campu protiv Barcelonu u 10. minuti golom Guerre, ali nakon toga su se Katalonci uozbiljili i zabili četiri gola za pobjedu 4-1.

Barca je izjednačila prekrasnim golom Alexisa Sancheza s 18 metara u 14. minuti. Do poluvremena se rezultat nije mijenjao, ali u nastavku za Valladolid nije bilo spasa.

U 52. minuti Tello je ubacio s lijeve strane, a loptu je u sredini pričekao Xavi te je s 10-ak metara zabio za 2-1 Katalonaca.

Alexis je u 64. minuti zabio i drugi gol na utakmici, a asistent za gol bio mu je Neymar. Za četvrti gol Barce opet su najzaslužniji bili Čileanac i Brazilac, samo što su ovog puta zamijenili uloge, pa je gol zabio Neymar.

Ovo je bila osma pobjeda Barcelone u osam kola Primere. 

Primera, 8. kolo:

  • Elche - Espanyol 2-1
  • Rayo Vallecano - Real Sociedad 1-0
  • Levante - Real Madrid 2-3
  • Barcelona - Valladolid 4-1

Kapetani na hitnom sastanku upozorili Carla na probleme

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo
VARAO ŽENU, SAD SE KAJE

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo

Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih to izbrisati iz života, kaže svjetski prvak

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac
ČEKA SE BIJELI DIM S POLJUDA

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac

U Hajduku nisu još odlučili oko novog trenera, osim Bjelice koji je, čini se, vrlo ozbiljno u igri, posljednji tjedan spominjalo se i Gorana Tomića, Australca Tonyja Popovicha i još čitav niz imena
Forbes objavio listu najbogatijih sportaša: Srbin i Slovenac su na popisu, hrvatski sportaši nisu...
LOVA DO KROVA

Forbes objavio listu najbogatijih sportaša: Srbin i Slovenac su na popisu, hrvatski sportaši nisu...

Zbog priljeva novca s Arapskog poluotoka, 50 najplaćenijih sportaša nikad nije više zarađivalo. Na vrhu liste je Cristiano Ronaldo, a među 50 najplaćenijih je čak 19 NBA košarkaša