To je to što me zanima!

Dubrava ostaje u Premijer ligi, Dinamo ipak nije uspio slaviti

Iz Prve lige je kao pobjednik doigravanja mjesto u Premijer ligi za sljedeću sezonu izborila Cedevita Junior. U dodatnom razigravanju Dinamo je izgubio od Dubrave u obe utakmice
Vidi originalni članak

Košarkaši Furnira iz zagrebačke Dubrave i sljedeće će se sezone natjecati u najvišem razredu hrvatske muške klupske košarke, nakon što su i u drugoj utakmici nadigrali Dinamo Zagreb sa 76-72 (26-21, 14-14, 15-17, 21-20).

U prvoj utakmici je bilo 87-84 za Furnir pa je Dinamu za plasman u Premijer ligu bila potrebna pobjeda od četiri koša prednosti. Gosti su tu prednost imali već nakon 44 sekunde igre, a nakon tri minute bilo je +10 za Dinamo (14-4). Međutim, domaća momčad se uspjela već do kraja prve četvrtine oporaviti i steći pet koševa prednosti (26-21).

Dinamo je potrebna četiri koša prednosti imao još samo jednom tijekom utakmice, sredinom treće četvrtine, ali je domaća momčad u zadnju minutu ušla s osam koševa viška, čime je bilo jasno da će obraniti prednost iz prvog dvoboja.

Po 16 koševa za pobjednike postigli su Luka Pandurić i Tramaine Isabell Jr. koji je imao i osam asistencija. Kod Dinama je najbolji bio Hrvoje Garafolić s 23 koša.

Iz Prve lige je kao pobjednik doigravanja mjesto u Premijer ligi za sljedeću sezonu izborila Cedevita Junior.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare