To je to što me zanima!

Dubravko Šimenc: Naš izbornik Tucak je majstor kao Kasparov

Mađari sigurno ne spavaju mirno. Igraju kod kuće, ali to je utakmica 50-50. Ako Marko Bijač bude branio kao protiv Srbije, onda ćemo biti u prednosti, rekao je legendarni Dubravko Šimenc
Vidi originalni članak

Veličanstveno! Pa nismo ni svjesni koliko je ovo velika pobjeda, rekao je nakon slavlja nad Srbijom legendarni Dubravko Šimenc, koji je u Budimpešti stručni komentator HRT-a, ali je i za 24sata najavio finale protiv Mađara.

Nakon utakmice protiv Srbije u mix-zoni došao do izbornika Ivice Tucka.

Zagrlio ga je i nešto mu šaptao na uho, sad je otkrio što.

- Rekao sam mu 'Odlično taktički odrađeno, majstore Kasparov' - kaže Dudo koji je našeg izbornika usporedio sa šahovskim velemajstorom Garijem Kasparovim.

- Ovo puno znači za naš vaterpolo, Jug se bori, Jadran se vraća, trebamo vratiti Mladost na stare staze. Ovakve pobjede nas jako dižu -  rekao je Šimenc, koji se potom okrenuo najavi finala.

- Tvrdim da Mađari ne spavaju mirno. Igraju kući, ali to je utakmica 50-50. Ako Marko Bijač bude branio kao protiv Srbije, onda ćemo biti u prednosti - završio je Šimenc.

Bio je Dudo sretan kao malo dijete nakon trijumfa protiv Srbije, a kako i ne bi... Puno je dao hrvatskom vaterpolu, jedan je od najboljih igrača u povijesti ove igre. S našim igračima proživljava svaku sekundu. 

VIDEO: Pogledajte hotel u kojem spavaju budući svjetski prvaci

Idi na 24sata

Komentari 18

  • kingjiggy 29.07.2017.

    Ma daj ljudi ne pretjeruj te više....!!! čuj da "nismo ni svjesni veličanstvene pobjede nad Srbijom" Šta to treba da znači da je Hrvatska za klasu slabija od Srbije????Hrvatka je oduvijek imala kvalitetu da pobijedi Srbiju samo nije mentalno bila na razini.. Danas je Zlato naše💪🇭🇷

  • krupa 29.07.2017.

    I Tucak i Dubravko su ljudine.

  • hrci 29.07.2017.

    Dašta je...

Komentiraj...
Vidi sve komentare