To je to što me zanima!

Dubravko Šimenc stolicom pogodio 16-godišnjaka?

Šimenc je nakon kraja igračke karijere započeo trenersku. Vodi juniore Medveščaka, a na jednom treningu dogodio se i navodno slučajni incident
Vidi originalni članak

Priča je stara pola godine i ne zvuči lijepo. Proslavljeni vaterpolist Dubravko Šimenc, danas trener juniora zagrebačkog Medveščaka, bacio je plastičnu stolicu na 16-godišnjeg vaterpolista! Neimenovani mladić trenirao je u Šimencovoj momčadi, ali je u međuvremenu zbog ovog incidenta promijenio klub. 'Dudu' je zbog ovog poteza klub već kaznio, no nije poznato o kakvoj je kazni riječ.
Šimenc se pravda kako je u tom trenutku bio ljutit i podigao je stolicu koja mu je "slučajno ispala iz ruku i pogodila mladića".
- Pogriješio sam. Nenamjerno, ali dogodilo se. Bila je to moja trenerska početnička pogreška - rekao je Šimenc.
Iz nekih izvora dolaze informacije kako spomenuti incident nije izoliran slučaj kada je riječ o Šimencovim trenerskim metodama.
Iz kluba poručuju kako drže do odnosa svih svojih trenera prema igračima. Navodno je prije nekoliko tjedana jedan trener zbog nemar dobio i otkaz. Dubravko Šimenc zbog bacanja stolice na 16-godišnjaka nije...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mala_sa_mora2 27.07.2008.

    nasilnik!!!

  • 14.11.2007.

    Teraj ga negdje.....pa nemoze svaki dobar igrac bit i dobar trener.Nek odmori desetak godina, odmori zivce,tek onda nek se javi.

  • Oscar13 14.11.2007.

    i ON JE COVIJEK OD KRVI I MESA!!!!!KAO I NASI POPOVI!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare