To je to što me zanima!

Dubrovčani Hezonja i Tomić spasili Barcelonu od sramote

Katalonska je momčad pred domaćom publikom gubila čak 14 razlike od Emporio Armanija, no dva hrvatska reprezentativca preokrenula su susret za slavlje 84-80
Vidi originalni članak

Barcelona je na domaćem parketu gubila i 14 koševa razlike i bila pred blamažom protiv Emporio Armanija, no onda su na scenu stupila dva Hrvata Mario Hezonja i Ante Tomić i spasili 'blaugranu' koja je na kraju slavila 84-80 (16-19, 20-23, 21-14, 27-24). 

Vodili su domaćini od početka susreta no prvu četvrtinu su ipak završili s tri koša zaostatka. Mučili se košarkaši Barcelone u nastavku, a gosti u jednom trenutku otišli i na plus 14 i završili prvo poluvrijeme na plus šest. 

U trećoj četvrtini probudili su se domaći košarkaši koji su predvođeni dvojicom hrvatskih reprezentativaca sustigli goste i u zadnji dio ušli s 'pola koša' prednosti. Gosti su u posljednju minutu utakmice ušli s 80-79, no nošena publikom Barca je ipak uhvatila pobjedu. 

Najučinkovitiji u redovima Barce bili su Ante Tomić i Mario Hezonja s 18, odnosno 13 koševa. Pogotovo treba istaknuti potonjeg koji je svojim duhom i podizanjem publike u dvorani bio najzaslužniji za preokret Barcelone koja je tako ostala na čelu skupine C s pobjedama iz svih odigranih utakmica. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • neymar011 28.11.2014.

    Napokon da je Hezonji dao pravu minutazu, i to samo zato jer su ostali podbacili, i stavio je njega iz ocaja, sto je sramota, mislim da je odlican trener i svaka mu cast na svemu sto je ucinio u Barceloni, ali ovo sto radi Hezonji nije u redu, on ne da bi trebao imati vecu minutazu nego je igrac za prvu petorku, po meni kompletniji od Sarica, odabrao je tezi put tako sto je presao odma u Barcelonu, ali svejedno se uspio koliko toliko izboriti, Saric nece dugo biti nas najvise rangirani pick na drafru igrao Hezonja ili ne, ali u NBA bi sada vec imao cecu minutazu nego sto mu tu u Barceloni Pascual daje

  • plafon123 28.11.2014.

    hezonja treba igrat u pocetnok postavi reprezentacije. Ukic(ah, nemamo boljeg), Bogdanovic, Hezonja, Šarić i Tomic..:)

  • Venucci 28.11.2014.

    nasi vani igraju jako dobro u reprezentaciji puno toga steka, pitam se da li je vrijeme da nadjemo jednok Keka da preuzme reprezentaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare