To je to što me zanima!

Dudova supruga Andrea: I dalje smo svi potreseni

Hrvatskog napadača Eduarda je u londonskoj bolnici posjetila i supruga Andrea, ali nije mogla s njime mnogo razgovarati jer se budio iz narkoze
Vidi originalni članak

Iščekivanje. Tom riječju može se opisati nedjelja Eduardove obitelji u Londonu. Supruga Andrea dežurala je uz telefon, njezin otac Zvonko i majka Jadranka brinuli su se za malu Lorenu. Noć je prošla, Eduarda su operirali, ali svi su jedva čekali da se vrati kući iz Birminghama.
- Bila sam kod njega kratko, nismo puno pričali jer se baš budio iz narkoze. Bolje je, miran je - kratko je, preko posrednika, poručila Andrea, priznavši da se emocije još nisu stišale.
- Svi smo i dalje jako potreseni, ali bit će bolje sljedećih dana, vjerujem - dodala je.
Dudu će tako svoj 25. rođendan dočekati u londonskoj bolnici, uz najbliže. Izostat će veliko slavlje. Nitko ne želi otkriti pripremaju li mu ipak neko iznenađenje. Svi i dalje ponavljaju samo jednu riječ - šok.
- Da, ja sam još šokiran, a nekih novih informacija nemam. Zbog Dudua je cijela momčad potresena - kratko je rekao Boro Primorac, koji je jučer imao zadatak pogledati utakmicu Aston Villa - Reading, a nije mogao propustiti ni finale Carling kupa, utakmicu Tottenham - Chelsea. Nedjelja u Arsenalu kao i svaka druga, pripreme za novu utakmicu teku bez stanke. Samo bez Dudua...


NI SUPRUGA NIJE ZNALA KAMO ODVODE EDUARDA
Ne, ne mogu vam ništa reći. Jedino što znamo jest da je Eduardova noga slomljena. U ponedjeljak æemo se oglasiti priopćenjem, u kojemu ćemo sve reći, jedino je, službeno, što se može dobiti iz Arsenala. Iz usta "oštre" glasnogovornice Amande Doherty. Sve drugo je velika tajna! Nitko čak nije znao ni kad će Eduarda prebaciti iz Birminghama u London, niti u kojoj će ga bolnici smjestiti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tami1 24.02.2008.

    Nakon svega, sigurno bi mu bilo drago sa vidi svoju djevojčicu za rođendan, i nadam se da će tako i biti. Eduardo sretan ti rođendan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare