To je to što me zanima!

Dudu je potpisao: Ne odlazi već postaje vođa Arsenala

Eduardo da Silva je danas potpisao novi ugovor u Arsenalu. Detalji ugovora još nisu objavljeni, no sada je jasno da Dudu postaje novi vođa Topnika
Vidi originalni članak

To je mali novac za Eduarda, za takvog igrača. S njim imamo stvarno velike planove, rekao je Boro Primorac, pomoćnik Arsenea Wengera čuvši glasinu da Eduarda želi Rafael Benitez i da je za njega spreman platiti 12 milijuna eura. Primorac je samo odmahnuo rukom, za njega i za Wengera bila je to  priča za jedan dan. Na Emiratesu su svjesni koliko im Eduardo vrijedi, pogotovo sad dok nema ozlijeđenog van Persieja, Bendtnera i Walcotta, koji su uz Dudua glavne napadačke snage.
- Osjećam se dobro, spreman sam pomoći momčadi da dođe do vrha ljestvice u Engleskoj, a cilj nam je ove sezone osvojiti neki trofej, neki kup barem - rekao je nedavno Eduardo, najavivši time da bi trebao potpisati novi trogodišnji ugovor. Aktualni mu ugovor istječe 2011., a po njemu Dudu godišnje zarađuje oko 1,8 milijun eura. Novi je, dakako, bogatiji, Eduardo će zarađivati više od dva milijuna. I postati vođa novog Arsenala, uostalom već je bio i kapetan.  Ostane li doista do 2014. bio bi u Arsenalu sedam godina, gotovo kao i ljubimac navijača Thierry Henry. I nakon tjedna nagađanja Eduardo je danas i potpisao toliko najavljivano produljenje. Objavio je to i Arsenal na svojoj internetskoj stranici, no detalji ugovora nisu objavljeni.
- Oduševljeni smo što je Eduardo potpisao novi dugogodišnji ugovor s nama. Eduardo je poseban igrač, velikog talenta i prirodnih golgeterskih sposobnosti, i jako smo sretni što je svoju budućnost vezao uz Arsenal. U njegovom oporavku od teške ozljede vidjeli smo kvalitete kao što su hrabrost i predanost. Eduardov potpuni oporavak dokaz je njegovog karaktera. Veselimo se što ćemo gledati njegove uizvedbe u Arsenalovom dresu još dugo vremena – rekao je Arsenalov menadžer Arsene Wenger.
I sam Eduardo nije skidao osmijeh s lica.
- Jako sam zadovoljan što sam potpisao novi ugovor s klubom. Jako sam sretan i nadam se da ću ostati u Arsenalu što je dulje moguće. Ovaj je period ze mene jako dobar. Osjećam se fizički jako dobro i osjećam da sam spreman igrati 90 minuta svaka tri dana ako je potrebno. Prošlog sam tjedna bio u Hrvatskoj i svi su mi rekli da Arsenal igra trenutno najbolji nogomet u Europi. Slažem se s time. Osjećamo se moćno ove sezone i učinit ćemo sve da osvojimo trofeje - zaključio je Eduardo.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mostarka 19.11.2009.

    najbolji nogometas.

  • šetač 18.11.2009.

    skroman čovjek-pravi igrač-uzor djeci

  • Puno Dajem Vladi 18.11.2009.

    mlađi igrači koje je wenger godinama forsirao u prvih 11 su se napokon pokazali i uigrali,zato i igraju najlipsi nogomet na svitu...a sta se tice eduarda...drago mi je radi njega jer stvarno je posebna osoba,predobar momak s velikom karijerom u buducnosti...iz mog komentara u njegove noge!

Komentiraj...
Vidi sve komentare