To je to što me zanima!

Dudu: 'Kovač je glumac, više sam dao za Hrvatsku od njega'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Eduardo da Silva u velikom je intervjuu za Večenji list otvorio dušu, a osim što se osvrnuo na neke izbornikove poteze, objasnio je da u pismu nije mislio na Mamića
Vidi originalni članak

Možda je bio ljubomoran, jer je vjerojatno napravio znatno manje za reprezentaciju Hrvatske od mene! Zapravo, siguran sam da sam dao više od njega, objasnio je Eduardo da Silva za Večernji list gdje je puklo između njega i Nike Kovača i zašto se oprostio od reprezentacije. 

- Bio je borac, to mu nitko ne može osporiti, vrhunski je uklizavao. Ali, bio je i glumac. Nosio je one štitnike za zube, plakao je kad se svirala himna... I osvajao je narod na taj patetičan način - rekao je Dudu.

U pismu kojim se oprostio nije mislio na Zdravka Mamića, kao osobu koja ima veliki utjecaj na rad reprezentacije. 

- On nema nikakve veze s tim, reprezentaciju nisam napustio zbog njega - prenosi Večernji list. 

Cijeli ekskluzivni razgovor s Eduardom pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka te na portalu vecernji.hr.

Idi na 24sata

Komentari 312

  • Mara17Orsolic5 07.05.2019.

    Pošto se ponovno, nakon 5 godina, obnovila ova tema, sve ove koji su popljuvali Kovača, a stali u obranu Eduarda moram samo nešto pitati!! Koga biste krivili da je Niko stavio Eduarda u igru protiv Brazila i mi doživjeli još veći potop jer Eduardo nije napravio ništa?! Kovača ili Eduarda?! Sjetite se svi Eduardovih izjava prije i za vrijeme prvenstva i malo promislite, stavite na stranu to što je Eduardo dao za Hrvatsku, a u ostalom Hrvatska puno više dala njemu, da je on i duplo više dao za Hrvatsku ne bi se dovoljno iskupio za sve, da nije bilo Hrvatske danas ne ni bio poznat u svijetu, malo promislite i bit će vam jasno zašto Eduardo da Silva nije igrao protiv Brazila, te ćete shvatiti kakav je Eduardo, da ste u krivu što napadate Kovača!!

  • joky4 19.07.2014.

    da plaka kad se svirala himna,da nije igra za reprezentaciju nebi dva put dosa u hrvatsku u zivotu

  • Zorba 18.07.2014.

    Ne interesira me sto koji igrac misli ponaosob. ali cinjenica jest da Kovac mora odstupiti i tako vidno pojacati nas nacionalni tim!

Komentiraj...
Vidi sve komentare