To je to što me zanima!

Dudu: Osjećam se kao novi igrač nakon ova tri gola

Eduardo da Silva u formi je već na početku ovih priprema u sjajnoj formi. U tri pripremne utakmice zabio je tri gola i navukao osmijeh Slavenu Biliću
Vidi originalni članak

Eduardo da Silva je u utakmici protiv Glasgow Rangersa na Emirates Cupu zabio treći gol za Arsenal u samo tjedan dana. Naš je reprezentativac potvrdio da se vratio u formu i da će za osam dana u Minsku protiv Bjelorusije biti glavna uzdanica izbornika Slavena Bilića.
- Nakon ovih tjedan dana i tri gola osjećam se kao novi igrač. Imam puno više samopouzdanja i jedva čekam utakmicu u Bjelorusiji - rekao je Eduardo.
Arsenal će u subotu protiv Valencije na Mestalli odigrati posljednju utakmicu prije početka prvenstva. Hrvatski reprezentativac mogao bi odigrati barem jedno poluvrijeme.
- Samo se molim da Eduardo bude zdrav, to je najvažnije - često je u zadnje vrijeme ponavljao izbornik Bilić, a sada napokon može biti spokojan.
Da Silva će nakon četiri mjeseca opet zaigrati za reprezentaciju. Posljednji nastup imao je protiv Andore. S pravim Duduom sigurno možemo doći do drugoga mjesta u skupini i dodatnih kvalifikacija za SP.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Pagma 03.08.2009.

    Već sad vrijedi više nego cristiano ronaldo

  • dodynho 03.08.2009.

    pa Dudu je vec sad u TOP FORMI krajem ove sezone će ga tražiti najjači europski klubovi.Bravo Dudu samo tako nastavi..........

  • Hrc_dinamo 03.08.2009.

    a ja također imam osječaj da ćemo razvalit bjeloruse :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare