To je to što me zanima!

Dudu prva špica Arsenala: 'Vodit ću momčad na vrh!'

Doći će vrijeme Eduarda da Silve, on je igrač koji će nam donositi trofeje, kaže Boro Primorac, prvi Wengereov asistent. A Dudu ima veliku šansu...
Vidi originalni članak

Zbog teških su ozljeda izvan pogona čak tri napadača Arsenala, Van Persie, Bendtner i Walcott. Eduardo je tako nakon niza nesretnih okolnosti ponovno prvi napadač “topnika”.
- Odvest ću momčad do vrha. Osjećam se sjajno, na početku sezone imao sam nekoliko manjih ozljeda, ali sad sam potpuno spreman - kaže Dudu.
Arsenal u sljedećih mjesec dana očekuju ključne utakmice u Premiershipu, ali i dvije utakmice u Ligi prvaka. Eduardo će prvu veliku priliku imati već u nedjelju 29. studenoga. Tad u goste momčadi Arsena Wengera na Emirates dolazi vodeća momčad prvenstva Chelsea. Dva tjedna poslije Arsenal će gostovati kod Liverpoola na Anfield Roadu.
- U ovom trenutku igramo jako dobro i nadam se da ove godine možemo ostvariti veliko iznenađenje. Trener zna naše kvalitete i zna kako se one uklapaju u formaciju. Slijede nam ključne utakmice u Premiershipu. Vjerujem da ćemo nakon njih uz Chelsea ostati glavni kandidati za naslov prvaka - izjavio je hrvatski reprezentativac.
Eduardu svakako godi Liverpoolov interes, engleski mediji pišu kako čelnici “redsa” za njega nude 12 milijuna eura Londončanima.
- Lijepo je znati da se takav veliki klub raspituje za mene. To je veliko priznanje - rekao je Eduardo.
Hrvatski napadač ima ugovor s londonskim klubom do lipnja 2011. godine, ali teško da će se Wenger olako odreći takvog igrača.
- On je dokazana svjetska klasa. Doći će i njegovo vrijeme. To je igrač koji će nam u budućnosti donositi trofeje, vjerujemo u njega, kazao je nedavno Boro Primorac, prvi Wengerov pomoćnik.
Nakon 12 odigranih kola u Premiershipu Arsenal je drugi s pet bodova manje i utakmicom manje od vodećeg Chelseaja trenera Carla Ancelottija.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Eduardo Da Silva 9 17.11.2009.

    arsenal i eduardo su najbolji... arsenal ove godine definitivno osvaja premier ligu i kup

  • hrvoje123456 17.11.2009.

    DUDU THE KING !

  • adidas_3 17.11.2009.

    ..što god rekli.. arsenal igra sada najbolji nogomet na svijetu! ..dudu i ekipa će ovu godinu osvojit prvenstvo i borit se za pokal lige prvaka.. PS: ja sam žestoki navijač liverpoola... ali govorim realno :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare