To je to što me zanima!

Dudu: Sevilla igra možda naljepši nogomet u Europi

U kvalifikacijama za Ligu prvaka hrvatski reprezantativac Eduardo da Silva zabio je gol Sparti iz Praga. Sad je na redu pravi suparnik
Vidi originalni članak

Sevilla!, odgovarao je Eduardo da Silva uvijek isto na pitanje u kojemu bi klubu želio igrati nakon Dinama.
- Sevilla igra nogomet po mom ukusu, možda i najljepše u Europi - govorio je Dudu.
Otišao je u Arsenal, ušao u Ligu prvaka i na startu bum - Sevilla.
- Eduardo odlično radi na treninzima, ali vjerojatno će ipak priliku čekati s klupe. No nije isključeno da ga Wenger ipak postavi u udarnu momčad - rekao je Boro Primorac, pomoćnik Arsenea Wengera, Arsenalova menadžera.
Za kojega engleski mediji pišu da je “jedini trener na svijetu koji bi Eduarda nakon tri gola u dvije utakmice za reprezentaciju na sljedećoj utakmici stavio na tribinu”. Učinio je to Arsene protiv Tottenhama, ali nije pogriješio, jer Adebayor je zabio dva gola i, uz Van Persieja, još je u prednosti nad Duduom. No neće pogriješiti ni ako ga stavi od prve minute. Jer, uvijek se najbolje igra protiv “svojih ljubavi”.

DUDU NA SUDU
Bivši Eduardov menadžer, Brazilac Suzano, tuži hrvatskog napadača i od njega traži 3 milijuna eura. U ugovoru koji su potpisali navodno stoji da mu Eduardo od svakog transfera mora isplatiti 25 posto. Rasprava na Općinskom sudu u Zagrebu zakazana je za danas, ali teško da će Eduardo doći.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • presto 18.09.2007.

    Jednog dana zaugrat će i u Sevilji.

  • Luka_Zg 18.09.2007.

    sTETA STO NE IGRA S oLIĆEM U REPKI MISLIM DA BI TO BIO NAJBOLJI TANDEM IKADA U POVIJSETI VELIKOG NAM hRVATSKOG NOGOMETA.

  • Luka_Zg 18.09.2007.

    BOG

Komentiraj...
Vidi sve komentare