To je to što me zanima!

Duduova kontra: Prodali su me moji golovi, a ne Mamić

Moram se malo ispraviti. Golove za Dinamo nisam zabio ja, zabio je Mamić. I rekorde u HNL-u isto je srušio Mamić, izjavio je razočarani Eduardo...
Vidi originalni članak

Nakon još jedne izvanredne utakmice u dresu Arsenala, Eduardo da Silva ima sve razloge za zadovoljstvo i samo zadovoljstvo. Kad je, međutim, vidio što je o njemu izjavio njegov bivši menadžer i aktualni šef Dinama, Dudu se zgrozio.
- Moram se ispraviti. Golove za Dinamo nisam zabio ja, zabio je Mamić. Sve one rekorde u HNL-u isto je srušio Mamić. I reprezentaciji je u plasmanu na Euro golovima isto pomogao Mamić. Na dresu s brojem devet u Arsenalu zapravo uopće ne piše Eduardo, već Mamić! – izjavio je Dudu.
- Dok sam zabijao golove i podizao cijenu - kako sebi samome, tako i njemu – onda nisam bio bolestan i deformiran. Onda sam bio dobar dečko.
- Kad je u pitanju novac i moja plaća, na mojim je poreznim karticama pisalo da sam radio za Dinamo i da me plaćao Dinamo. Nisam znao da sam radio za Mamićevu privatnu firmu ni da me ona plaća.
- I na kraju, nije mene prodao Mamić. Prodao sam se sam svojim igrama i golovima. Razgovarao sam u Londonu s glavnim Arsenalovim skautom i čovjek mi je rekao kako su me pratili godinu i pol dana prije nego što su me kupili. Pa ne misli valjda netko da me Mamić morao uvaljivati u Arsenal?! Kao da bi Wenger na to pristao?!
- Ne znam kako se Mamić predstavlja. Da li kao moj menadžer ili kao izvršni dopredsjednik Dinama. Ja ne mogu vjerovati da se oglasio kao čovjek iz Dinama, jer tako kulturnom čovjeku iz jedne svetinje kao što je Dinamo ne može se dogoditi da nekoga nazove bolesnim i deformiranim balavcem.
- Meni je Dinamo svetinja, kao što mi je i reprezentacija. Ako bih mogao birati gdje ću završiti karijeru, odabrao bih Dinamo. Ako bih birao gdje ću živjeti, svi znaju da je Zagreb ili njegova okolica moj dom. Mamića zato nikad više neću poistovjetiti s Dinamom.

DUDU ZABIO GOL I ASISTIRAO ZA 2-0 POBJEDU ARSENALA

Idi na 24sata

Komentari 28

  • elvis051 07.01.2008.

    DUDU ti si pravi car. samo ti igraj nemoj se obazirati na toga SERONJU.mamić je šupak kakvoga nema nigdje. DUDU SAMO NAPRIJED

  • aelis 07.01.2008.

    Hm....komentirat ću njihova prepucavanja kada će i jedan i drugi preživljavati od iste love od koje preživljava 90% ljudi u ovoj \"državi\".

  • coloniacibalae 07.01.2008.

    Dudu je svojim izjavama pokazao da je inteligentan , posten i da je veci Hrvat od onoga bosancerosa Mamica. Svaka mu cast. Mamica treba otjerati iz Dinama i Hrvatske i rijeme je da posteni BBB-i i novinari stanu na stranu Dudua.

Komentiraj...
Vidi sve komentare