To je to što me zanima!

Duduu potpora u oporavku i na internetskoj stranici

Navijač Arsenala nadimka 'northlondonpride' oformio je internetski blog na kojemu je jedina tema ozljeda, oporavak i povratak Eduarda
Vidi originalni članak

Eduardo, get well soon, pisalo je na rotirajućoj reklami uz teren koju je bilo moguće vidjeti tijekom dvoboja Arsenala i Aston Ville, prve utakmice londonskog kluba nakon teške ozljede hrvatskog napadača. U potrazi za izvorom takve potpore Eduardu puno je pomogla popularna tražilica Google. Prvo što je vidljivo nakon toga koraka je posebna internetska stranica posvećena Duduu.
Ispod zaglavlja, na kojemu je prikaz Eduarda u hrvatskom dresu, a u pozadini su Miki Rapaić i Vedran Ćorluka, zgodno je dizajnirana stranica. Uz tekst koji prenosi izjave Martina Taylora, moguće je pročitati i Eduardovu poruku navijačima koji ga podupiru, kao i dobre rođendanske želje Duduu, koji je prije nekoliko dana napunio 25 godina. Postoji mogućnost komentiranja tekstova i ostavljanja raznih postova, a s ove je stranice izravno moguće otići i na još nekoliko internetskih destinacija sličnoga sadržaja.
Stranica punog naziva "Oporavi se brzo, Eddy - Sve najbolje žele ti svi zabrinuti" tako vodi i na dio vezan uz poruke Eduardu, njegovu biografiju, fotografije i priču o oporavku, ali i na forum Arsenalovih navijača, te službenu stranicu londonskoga kluba.
Kako se čini, veliku potporu Eduardo ne uživa samo u svojoj drugoj domovini, već i među engleskim navijačima. Očito se i njima 'uvukao pod kožu', jednako kao što je to učinio i s hrvatskom javnošću...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • god of war 01.03.2008.

    super je znati da su svi uz dudua,mislim,tjera ti suze na oči...iako su englezi poznati po bahatisti i kurčenju,evo par iznimama,svaka njima čast,tim iznimkama,čak se lik iz kazakhstana javlja (????!!!!)..svašta...a oni konji iz aston ville što su pjevali za dudua,to je jebote jeftino...samo moli boga da dođu u ligu prvaka u zagreb na tekmu!\"!! ako će dragi Bog imat milosti sa njima MI nećemo!!!!!!

  • MJRF 01.03.2008.

    idemo DUDU !!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare