To je to što me zanima!

Duhovna pomoć: Od krunice se ne odvajam, ona mi pomaže

Prije utakmice išli smo po blagoslov kod časnih sestara franjevki, ali nisu išli svi. Pomogla je i krunica fra Joze Zovka, kaže izbornik Igor Štimac nakon pobjede
Vidi originalni članak

Tijekom cijele utakmice Igor Štimac u rukama je držao krunicu. Ni kad je čestitao kolegi Siniši Mihajloviću i igračima, nije ju ispuštao iz ruku.

- To je blagoslovljena krunica iz Međugorja, koju mi je dao fra Jozo Zovko. Ne odvajam se od nje. Ona mi pomaže - rekao je Igor Štimac.

Uoči jedne od najvećih hrvatskih pobjeda, na SP-u 1998. protiv Njemačke, Igor Štimac sanjao je točan rezultat (3-0) te nekim igračima svetom vodicom blagoslovio noge.

- Ovaj put nisam imao ništa slično. Grupa nas je uoči utakmice išla na misu kod franjevki na Pantovčaku, tamo je bilo pola momčadi - kazao je izbornik Štimac.

I sat vremena nakon utakmice navijači su mu skandirali, uspoređujući pobjedu protiv Srbije sa uspjehom u Francuskoj 1998. godine.

Bio je sretan kao rijetko kad prije. Zaslužio je...

Izbornik na sebi radi svaki dan i tako mijenja svijet

Stres kao da ne pogađa Igora Štimca. Velika pomoć mu je krunica, a izbornik je pojasnio.

- Ona mi pomaže jer radim na sebi svaki dan. Ja sam počeo mijenjati svijet mijenjajući sebe i to želim i drugima - kazao je Štimac o blagoslovljenoj krunici, daru iz Međugorja.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Capafiori 23.03.2013.

    Onaj tko istinski, unutar sebe i svog bića vjeruje, samo na taj način unutar sebe gradi nešto ljepše i bolje od one izvanjske slike koju često i svojim komentarima nagrđujemo. Žao mi je Igore, no, ovakvom briljantnom pobjedom nisi promijenio moje mišljenje o tebi, upravo kao što ga ne može promijeniti ni krunica u tvojim rukama. Ona je nešto osobno, dok ovo što imamo javno ne treba miješati sa time.

  • Prva proleterska_1_1 23.03.2013.

    Koga briga gdje si otišao, mogao si i kod Mormona. Plaćen si da radiš , a ne da se moliš, za svoj uspjeh.

  • Svijetlo Svijeta 23.03.2013.

    Na žalost Sotona i njegovi sljedbenici opet dižu glave. Molitva, istinska vjera i blagoslovljena krunica su za njega najbolniji. Vade Retro Satana, Non Suade Mihi Vana; SuntMala Quae Libas, Ipse Venenum Bibas. Bravo za Igija i ekipu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare