To je to što me zanima!

Dule se 'raspištoljio': Sanirao ozljedu pa zaigrao i košarku...

Najveći se vratio! Domagoj Duvnjak opet je na treninzima bundesligaša Kiela, svoga dugogodišnjeg kluba, a za vikend je odigrao i utakmicu protiv Mindena u kojemu su "zebre" slavile 29-27
Vidi originalni članak

Ma kakve ozljede? Ne lomi se Domagoja Duvnjaka tako lako! Hrvatski kapetan se vratio se na teren. Još u nedjelju odigrao je odličnu utakmicu protiv Mindena u prvenstvu. "Zebre" su slavile s dva gola razlike, rezultatom 29-27 (14-12), a Domagoj je zabio tri gola iz četiri pokušaja i još je tri puta asistirao suigračima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije ga dugo bilo van terena, ali sigurno mu je nedostajala ta ljepljiva lopta. Pokazao je Kiel na svojim društvenim mrežama kako se Duvnjaku vratio osmijeh na lice.

Ovoga puta su se Nijemci pohvalili da njihov kapetan i kapetan hrvatske reprezentacije, osim rukometa, sjajno šutira i na koš. 

Na videu Dule precizno ubacuje loptu kroz obruč u nadmetanju sa svojim suigračem Nikolom Bilykom, austrijskim reprezentativcem rođenim u Tunisu.  Niko je dobro ubacivao prvih nekoliko puta, ali posljednju je rundu dobio Dule. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 12.12.2019.

    "Ne lomi se Domagoj Duvnjak tako lako".. a lik doslovce najozljedeniji igrac u povijesti tog sporta. Ne postoji reprezentativno okupljanje na kojem je on bio zdrav i svjez. Uvijek se njega nesto ceka.

  • Dr.King Schultz 12.12.2019.

    Čim će trebati igrati za reprezentaciju , opet bude bio ili ozlijeđen ili poluozlijeđen ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare