To je to što me zanima!

Vratio se Duvnjak, 'Kauboji' u krcatoj dvorani sredili Švicarce

Kauboji su uz puno muke, ali uspješno otvorili ciklus kvalifikacija za Euro. Pali su Švicarci 31-28 u sjajnoj atmosferi u Osijeku. Najbolji kod nas bili su dva Luke, Cindrić i Stepančić sa po šest golova...
Vidi originalni članak

Nije to baš dobro izgledalo, ali pobjedi se ne gleda u oči. Upisana su dva boda u kvalifikacijskom ciklusu za Europsko prvenstvo protiv vrlo nezgodnog protivnika koji je iskorištavao naše greške.

Slavonci su opet pokazali koliko ogromno srce imaju, a oni su jako zaslužni za pobjedu naše reprezentacije. Veseli i povratak Domagoja Duvnjaka u reprezentaciju nakon devet mjeseci i kobne ozljede protiv Srbije na Euru u Splitu.

Hrvatska je od početka pokušala nametnuti inicijativu, a naša pokretačka snaga bio je Stepančić koji je zabio četiri gola u prvih 15 minuta, ali se onda ugasio. Nismo imali ideju u napadu, a Schmid i Milošević su nas probijali sa svih strana. Švicarska je došla u vodstvo što su držali do kraja prvog dijela.

U drugom poluvremenu smo ipak došli k sebi, vukao nas je Luka Cindrić i uspjeli smo slomiti goste u zadnjih deset minuta. Onda se napokon budi i Luka Stepančić te nam donosi prijeko potrebne golove za pobjedu.

Dvojica Luke, Stepančić i Cindrić predvodili su Kauboje do pobjede sa šest golova, dok je fantastičan bio Andre Schmid kod Švicarske koji nam je utrpao sedam golova.

Nije obrana bila na nivou na kojem smo navikli gledati Kauboje, a pred bivšim ministrom obrane, a sadašnjim pomoćnim trenerom Davorom Dominikovićem je težak zadatak da to usavrši.

Kauboje u sljedećem kolu očekuje utakmica protiv Belgije, a Belgijci su iznenađujuće remizirali protiv Srbije 27-27.

- Osijek je pokazao posebnu ljubav. Jako im puno hvala, a sad nas čeka utakmica u Belgiji i da se plasiramo na Europsko. Na ovakvim utakmicama se traže bodove. Ustrajnom i upornom igrom smo uspjeli preokrenuti - rekao je Lino nakon teške pobjede te otkrio kako smo na kraju slomili Švicarce.

- Ukočili smo Schmida i našli rješenja za njihov napad. Dule se vratio i imao veliki doprinos. Nismo materijalizirali dobru obranu, Milošević nam je stvarao puno problema. Kad je Dule preuzeo Miloševića, odmah je to bolje izgledalo - zaključio je Lino.

Na kraju utakmice predivna gesta, a Domagoj Duvnjak je pokazao o kakvoj ljudini je riječ. Utakmicu je s tribina pratila Ena Šarac koja se već 15 godina bori s tumorom na mozgu, a Dule joj je poklonio dres kao sjajnu uspomenu...

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Kranksvester 26.10.2018.

    Pljuje se po Kopljaru, ali činjenica je da nam je bio jedna od najboljih obrambenih igrača.. ali većina komentatora ovdje samo prati igru u napadu, gdje je bio sakat, to se mora priznati, ali obranu je odlično igrao.. i to se sada vidi, kada nas jedni Švicarci, poluamateri natrpaju sa skoro 30 golova.. samo ne znam di je ona sveznajuća ženska kada je u pitanju rukomet koja je toliko samouvjereno me napadala da pričam gluposti kada sam rekao da će nam Koljar još faliti.. moja poruka njoj "vrati se u kuhinju, tamo ti je mjesto"

  • 26.10.2018.

    Da su ih sredili pa i nisu bas......sa ovom igrom mi nemamo sto traziti na EP

  • onajkojizna 26.10.2018.

    eto sad znas haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare