To je to što me zanima!

Dunga: Policija, opsjedaju me zbog maloga Neymara

'Dunga, povedi Neymara u Južnu Afriku!', bio je jedan transparent koje je izvjesilo vrlo maštovito društvo, pred kućom brazilskog izbornika Dunge
Vidi originalni članak

Brazilski izbornik Dunga uživao je u mirnoj nedjeljnoj večeri u svojoj obiteljskoj kući u Porto Alegreu, ali su ga u jednom trenutku - obasjala svjetla! Zbunjeno je gledao što se događa, a supruga je s dva sina i kćerkicom brzo pobjegla na sigurno. Dunga je u panici izašao ispred kuće i ugledao ekipu jednog humorističnog showa. Parkirali su četiri automobila i kamiona, upalili svjetla na svim vozilima i “naoružali” se transparentima:
'Dunga, povedi Neymara u Južnu Afriku!'. Kako je Dungina kuća velikim dijelom od stakla, efekt je bio potpun. A bit će i potpuniji posluša li izbornik maštovito društvo i odluči uvrstiti 18-godišnjeg napadača Santosa u momčad za SP. Dečka zovu “novi Robinho”.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Srbin 26.04.2010.

    Jos je on mlad i slabasan ima malo vise od 50 kg. a takav nemoze na SP , ako ga Dunga pozove, iako je to malo verovatno, grdno ce se prevariti.

  • plavocrni 26.04.2010.

    @buffon - nista cudno, u Dinamo da Messi dode na probu rekli bi da nema bas perspektivu, ali kad je Sammir u pitanju, vanserijski talent.

  • buffon_boy 26.04.2010.

    Haha oni koji ne znaju ovaj je bio u Dinamu na probi nedavno ali je imao problema oko dokumenata i nije ostao... wauuuuuuuu

Komentiraj...
Vidi sve komentare